Впечатляващ истински житен кръг с 12 излъчващи триъгълника сочи връзката ни с Бог

07.08.2017 г. 3 047
житен кръг - 2017, Южна Англия
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Впечатляващ истински житен кръг с 12 излъчващи триъгълника, който се появи в Южна Англия преди 3 седмици, носи в себе си освен красотата на творчеството на своите създатели, но и редица знаци от сакралната геометрия.

Новото формирование в житните полета тази година е едно от най-емблематичните и пълно със символика, в сравнение с всичко, което се е появявало от "числото Пи" през последните 10 години насам.

житен кръг - формирование 2017Според тълкуването в сакралната геометрия, вплетените един в друг триъгълници предствляват геометричната форма на Вселената.

Шестте полусфери,в които е затворен целият образ символизира ограничението на видимия свят, поставено ни от луциферистичните сили.

Въпреки това ограничение, свързано със символите за вечност, които от своя страна имат огледални образи, то върховете на всеки триъгълник са насочени да пробият това ограничение. Т.е. посоката към Центъра може да пробие булото.

Освен това поската към Центъра не е една. Тя може да е и тук...и там...може да е в общо 12 нива от този видим материален живот. Вижте посоките на всеки триъгълник - на всяка пирамида.

Шесте полукръга са свързани и с връзките в кубът на Метатрон, а централно разположените триъгълници са свързани с познатата в сакралната геопметрия - звезда Тетахедрон, която символизира сливането на всички енергии в макрокосмоса.

Новият житен кръг показва, че нашия триизмерен свят е изграден в кубическа форма, но скрита в себе си тя съдържа формата на тетраедър, основаващ се на Божественото равновесие. Посланието в това е, че материята не може да съществува без Божественото съдържание.

Още по темата за житните кръгове вижте в линковете по-долу:

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3