Тимен Тимев - Интервю за живота, любовта, саможертвата, Вселената, Бог и България (ВИДЕО)

27.02.2016 г. 33 534
Тимен Тимев - интервю на Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Представяме ви пълното видео интервю, без монтаж с д-р Тимен Тимев - писател, психиатър, композитор, драматург, учен...В следващите дни ще публикуваме и отделни видео клипове с конкретни акценти от изказванията на забележителния с остротата и дълбочината на своя ум - българин.

"До това видео се стигна след поредица от невероятни случайности, чиито връх бе един грешно продиктуван адрес, където вместо да открия хората, които търсих се срещнах с д-р Тимен Тимев. Той бе на същото място, също случайно...воден от своите вътрешни и външни импулси. "Чрез случайностите Вселената композира", ми каза той. Няколко дни по-късно, преди видео интервюто, Тимен Тимев ми сподели, че всъщност чрез случайностите Вселената...Фантазира!...", споделя Борислав Борисов, главен редактор на Портал12.

Отделете време и изгледайте цялото видео с д-р Тимен Тимев, без монтаж, засягащо изключително интересни теми: Смисълът на на човешкия живот, Любовта, Саможертвата, Личностното развитие, Съзерцанието и Чуването на Тишината,Тиранията на идеите и медиите, Религиите и тяхната роля в Света, Енергиите в Космоса и на Земята, Черните дупки и изцяло новата теория на д-р Тимев за тях и още....:

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3