Спас Мавров: Започна трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение!

13.03.2017 г. 50 692
Спас Мавров © 2017 снимка Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Публикуваме важни мисли, споделени от Спас Мавров в социалните мрежи, които е добре да достигнат до знанието на повече хора.

"Намираме се в Първия значителен преход на Новата Епоха. Той ще действа през цялата година. Земята периодично вдига Шумановата си честота, която вече е 36 херца,което синхронизира с нашите 36 нива на развитието на Ума (мозъка). Запомнете следното: При 40 херца човек навлиза в творческо състояние. При 42 херца творецът е почти в транс и не възприема света около себе си. При 45-46 херца мозъка е в трансово състояние."

"В такова високо ниво на вибрация е влизала и излизала без психични отклонения само Света Тереза. При 50 херца настъпва трансформация и трансмутация на клеткте на мозъка. Може да завърши дори със смърт. В цикъла между 42 и 46 херца човек изпада в необяснимо състояне,което изявява най-добре развитте му качества и съзнание (може и с отрицателни характеристики)-тогава хората ще стават непредсказуеми в поведението си и неадекватни към постъпките си."

"Всеки ще се проявява ТАКЪВ КАКЪВТО Е всъщност. Така ще е до края на 2017-а. Следват 4 години, които са балансови и през 2021 година всичко ще се повтори отново ,но с много по-голяма сила-това е Началото на трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение - плазменото. НИКОЙ не знае кое как ще изглежда и какво ще стане."

Изключително важно е : да не се ядат домати, лук, чесън и месо. Да не се пие никакъв алкохол, особено червено вино и бира. Другото е личен капацитет и възможности. Отделяйте редовно време за творческа дейност, независимо от качеството и резултата-просто навлизайте в това състояне.

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3