Скритата сила на ансамбъла - Розетата от Плиска! (ВИДЕО)

30.05.2016 г. 5 787
Розетата от Плиска на екипите на гимнастичките, снимка: LAP.bg, Илиан Телкеджиев
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели два златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София - първия със съчетанието на пет ленти, а втория с бухалки и обръчи.

Докато играеха за първия медал, момичетата носеха на гърдите си розетата от Плиска, избродирана на красивите трика. Символи от розетата се забелязаха и по вътрешната страна на левия ръкав от трикото.

Богомилите следват и прилагат т.нар. 7 принципи на Хермес, а розетата от Плиска е със седем лъча и е един от инструментите, чрез които богомилите прилагат тези принципи. Древните учени казват, че тези 7 принципи са всъщност 7 вибрации.

Всяка материя излъчва вибрации и човешкият организъм взаимодейства с всички други вибрации около него. Поради това той има възможност чрез насочване на мисълта и действието на определени формули, да въздейства върху околния свят. По този начин човекът може да променя света, в който живее. Така и българите от древни времена са имали много ясна и точна представа за околния свят. Те са можели да предизвикват определени събития и да прогнозират кога е най-точният момент за успешна битка.

Доказателство за силата на розетата и този феноменален успех на нашите гимнастички, които несъмнено са положили много труд, но този митичен знак няма как да не е повлиял на тяхната вътрешна енергия и увереност, когато са се “хвърлили в тази битка”! 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3