Силвина Белопочйева: Преодолявайки страха, изчистваме физическото тяло (ВИДЕО)

15.09.2016 г. 2 347
връзка между здравето и страха
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Възможно ли е да имаме диамантено здраве в средата, която живеем, взаимодействайки с толкова много различни хора и енергии? Как ни влияе полето на другите хора – има ли проявление на физическо ниво? Кое ни задържа в старото съзнание на страховете и предрасъдъците и как да го преодолеем? Как идваме на Земята, по избор или по принципа на подобието попадаме при нашите родители?

Какво са болестите – програми с нискочестотни вибрации, които остават като отпечатък във финните тела и се прехвърлят от живот в живот. Тази вибрация, нашите пороци и страхове привличат или дори материализират същности или патогени, които живеят в ниската вибрация на страха. Например, ако в преден живот сме преживели страх,  тази вибрация остава като програма, като неотработена карма, докато не я изчистим. Работейки със страха и преодолявайки го, се изчиства и физическото тяло... Но как на практика да стане това?

За висока интоксикация и замърсеност на организма, която е вследствие на много фактори, на първо място при наличие на паразити, може да се съди по ред симптоми – подуване, отоци, артрит на ръцете и краката, гъбички по ноктите, пигментация по кожата, сърцебиене, главоболие, замаяност, разсеяност. Как да се справим с токсините, които са основната причина за рака и другите тежки диагнози вижте тук:

ВИДЕО ЛЕКЦИЯ:
Силвина Белопойчева

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3