Само в нашата Вселена има 234 вида извънземни цивилизации, от които 24 са групирани в еднороден вид

27.09.2016 г. 3 929
извънземни цивилизации
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
НАСА преориентира вниманието на Света към отдавна известния воден океан на луната Европа, като вчера "сензационно" пусна снимки и видео на "вероятни водни гейзери", заснети от телескопа Хъбъл през 2012-а година.

Общественото внимание се приковава за пореден път върху примитивни научни "открития", докато важни и потенциално революционни факти продължават да остават под повърхността на публичните научни обявления. 

В продължение на практиката за информационна замъгляване и изкривяване на информацията, както за Луната, така и за Марс, сега сме отново свидетели на "радостни" от ден за пладне новини. И какво ли време би било необходимо на земната цивилизация ако подхожда в стила на американската космическа агенция, за да се погледне през тесния прозорец към Космоса и да се отвори завесата на това, че само в нашата Вселена има 234 вида извънземни цивилизации, от които 24 са групирани в т.к. еднороден и еднотипов по външни белези вид?...

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3