Природните катаклизми са гневът на Бог срещу греховете и застиването в материалното

07.09.2017 г. 13 649
природни катаклизми - очистване
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Природните катаклизми, които се случват през последните 2 седмици в Южна Азия и САЩ ни напомнят за това, че няма нищо случайно в Природата. Там, където има застой в развитието, там където има затъване в материалното, там където има затъване в греха - се проявява гневът на Бог. За разлика от тероризмът обаче, сега кой ще бъде обвинен? Ако Бог бъде обвинен, сегашните природни бедствия ще са "детска игра" в сравнение с това, което ще бъде изпратено в последствие.

Във всички сериозни предсказания на големите ни пророци се казва, че 2017-а ще е само началото, малкото "подсещане", а ако хората не се вразумят и не започнат колективно, групово, глобално осъзнаване и молитви за промяна - това, което ще се случи в периода 2020-2028 ще бъде пагубно за голяма част от съвременната "цивилизация". Всичко е казано, написано и тепърва ще ставаме свидетели на интересни събития, които имат своето логично, кармично, но и духовно обяснение.

Снимка на новозараждащия се ураган Ирма преди дни ясно показва образ на същество

През последните 24 часа стана ясно, че ураганът Ирма, е разрушил 95% от френската част на о-в Свети Мартен. Тотално разрушение е регистрирано и на остров Барбуда. Ирма вече е от най-високата пета степен на класификация. Съпътстващите я ветрове достигат скорост от 300 км/ч.

IrmaСилите на Природата са поразили напълно и карибския остров Свети Бартс (любимият остров на богатите, знаменитостите и шоумените). В Южна Каролина вече е обявено бедствено положение, а във Флорида се подготвят да посрещнат "Ирма" в събота.

Всички тези бедствия са само лека, съвсем лека подготовка и най-вече предупреждение за това, което може да последва, ако няма промяна. Те ще са нищо, в сравнение с това, което Бог може да изпрати за да прекъсне демонизирането, там където то взема застрашителни размери.

В Библията има около 154 стиха за Божия гняв. Казва се:

"Бог не е само Любов, Бог е строг."

"Всичко е в божиите ръце, кой може да оспори това?"

" Силата е Божия и милостта е Божия."


Когато Бог не е разбран - Той те разрушава. Няма значение какво мислиш, как го мислиш - край! Но когато е разбран - Той те извисява.
Елеазар Хараш


Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.
Слава Севрюкова


Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията.
Слава Севрюкова, в края на 70-те​


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3