От тази нощ е в ход Революцията на Любовта

21.06.2016 г. 3 858
Залез на Витоша - Любов - Хармония - Лято
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Тази нощ в 01:30 часа хиляди хора по света отбелязаха лятното слънцестоене, което бе по-особено от друга година, поради съвпадението му с пълнолунието - нещо, което се случва за първи път от 49 години насам.

Пълнолунието намери своя път в Стрелец и заедно с мощната енергия на лятното слънцестоене отключиха голямата промяна. Тя вече е в ход и се нарича Революция на Любовта, тъй като Венера - планетата, известна с хилядолетия, че носи хармония и любяща грижа, се е появила много близо до Слънцето от средата на април и ще продължи да бъде доста близо до 15 юли.

Пълната луна на лятното слънцестоене е само началото. След като Юпитер навлезе във Везни на 9 септември, през 10-ти октомври 2017 г. Революцията на любовта ще е в пълен ход!
Именно думата Любов е тази, която изниква в съзнанието на хората от групата на Лилия - Lilsun - Стъпки към себе си, които посрещнаха вчера вечерта слънцестоенето, хванати в кръг ръка за ръка. Осъзнатата любов, водеща до щастие и хармония обедини всички тях в общото наричане на върха на лятното слънцестоене.

Тази вечер над 200 човека направихме изключително емоционален лунен преход до Камен дел. Цялата енергия, която се усети, е свързана именно с всички ентусиасти, които направиха това изкачване. Енергията на луната, това че сме горе на върха определено зареди участниците в това преживяване. Днес е високоенергиен ден - днес се берат билките, днес се правят наричанията и ритуалите, сподели за Портал 12 Лилия - основател на групата.

Групата  Lilsun - Стъпки към себе си ще отбележи и настъпващия Еньовден на 24 юни на Бонсови поляни, където ще се берат билки по изгрев и ще се играе зареждащия танц на Паневритмията.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3