Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

18.04.2016 г. 18 732
природни аномалии
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Земетресенията в глобален мащаб от последната седмица са само слаби сигнали и подготовка за периода 2020-2028-а година, когато на Земята се очаква да настъпят сериозни природни катаклизми. Това заявиха пред Портал12 изследователи на древни предсказания за началото на ерата на Водолея.

Земетресенията от Япония, Еквадор, Турция, Гърция, Босна, а днес и от България (4,2 по Рихтер близо до Нова Загора) са начален резонанс, на вече започнали процеси в Слънчевата система, а също и на енергетично ниво на Земята, които ще стигнат своя пик в периода 2020 - 2028-а година. Тогава се очаква огромни райони на Европа, първо в Скандинавските страни, а след това и Западна Европа, да бъдат разрушени от масивни наводнения и съпътстващи катаклизми. Резултатът ще доведе до събуждане на мисленето и радикална промяна в много от ценностите и схващанията за Света.

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане от теоритично съществуващата масивна нова планета - 9.

„Неоткритата все още планета, която е все още дори извън орбитата на Нептун, се предполага от учените, че се движи в широко разтеглена траектория и има 10 пъти масата на Земята, което следва да се отрази на орбитата на Сатурн, но не и на Касини", заяви Уилям Фокнър, планетарен учен в JPL. Фокнър се позовава на аналитична информация и данни с висока точност на космически апарати и навигация на НАСА.

Според учените планетата може да навлезе със своята траектория в пътя на познатите ни планети в Слънчевата система в периода около 2020-2028-а  година. Това може да повлияе гравитационно и на Земята, под формата най-вече на наводнения, а също и земетресения. За съжаление космическата мисия Касини се очаква да работи ефективно до края на 2017, когато ще изчерпа наличното си гориво и няма да може да предаде прецизни данни през следващите години.

Мисията на Касини-Хюйгенс е съвместен проект на НАСА, Европейската космическа агенция и Италианската космическа агенция, която изучава Сатурн и региона на Нептун от 2004-а година насам.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3