На 9 септември 2016 се отваря Порталът 9-9-9. Накъде ни повежда той?

09.09.2016 г. 29 068
Предстои ни ключов космически цикъл
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Днес - 9 септември 2016 година, в 14:18 часа българско време планетата на вярата, на духа и на изобилието Юпитер ще напусне Дева и ще навлезе в нов знак - този на Везни. Той ще ни води към хармонията, красотата, творчеството и баланса в отношенията.

Това се потвърждава от нумерологията и изчисленията, които тя прави за днешния ден.

9-тият ден от 9-тия месец на година 9 (2016: 2+1+6 = 9) е един от най-мощните дни през тази година според нумерологията. Числото 9 представлява време на край и завършеност, както и време за изчистване на старото, за да дадем път на новото да се прояви. Също така 9 изобразява засилване на всеобщата осъзнатост и период, в който истината и информацията започват да се разкриват за висшето благо.

Това е насоката, по която вървим през цялата 2016 година, но на 9 септември енергията е настроена да се усили като отвори Портала 9-9-9.

Каквото трябва да бъде изчистено, каквото трябва да бъде освободено и пуснато, ще бъде доведено до вашето внимание през този период. Това се засилва и от факта, че септември носи мощен цикъл на затъмнения.

Най-мощното от тези затъмнения ще бъде на 16 септември и тогава ще бъде подчертана и засилена посоката, към която следва да вървим: отваряне на съзнанието, пускане на всичко, което ни задържа, за да продължим напред.

Разбира се, това не е непосредствен или внезапен процес и вероятно вече в нашия живот са започнали процесите, необходими да изгори или отмре всичко, което ни тежи и ни задържа в хода на духовното ни развитие от доста време.

9 септември просто ще подчертае тази енергия и ще ни позволи възможността да дадем тласък на освобождаването, защото септември определено е месецът за среща и със старите ни страхове. Ако това се случи, не забравяйте, че ако действате или реагирате по същия стар начин, използвайки същите стари, ограничаващи мисли, това ще ви доведе до по-голямо сковаване.

Окончателното отхвърляне на старите навици, вярвания и идеи може да бъде трудно и дори травматично, но е необходимо за всички нас, ако искаме да преминем в новата вибрация или новия цикъл, който ще започне през 2017. 2017 е номер 1 година и представлява началото на нов цикъл, и ако ние искаме да влезем с пълна сила в него, първо трябва да освободим и отхвърлим стария.

От всичко казано следва, че ни предстои ключов космически момент, когато ще се формира новата и важна космическа матрица. Нека тя ни поведе към стремежа да внесем повече красота в отношенията, вдъхновение, съзидание, любов, щедрост и ни подтикне към действие за добри дела!

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3