Музикална лаборатория за Всички ще се проведе на Беглика Фест 2016

23.08.2016 г. 991
Беглика фест 2016
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Музикална лаборатория за Всички ще се проведе на Беглика Фест 2016, съобщи диригентът Йордан Камджалов, който ще вземе участие в официалната програма на фестивала. 

"Стъпвайки на големия интерес и успех в столицата, форматът започва своята национална обиколка, като има честта първата спирка да бъде на специалното 8-мо издание на фестивала Беглика 2016г."

"Поредното издание на „България ПЕЕ“ ще се състои на 28.08.2016г. (неделя), от 16:00 часа, където заедно ще изживеем силата на музиката, която идва от дълбините на човешката душа и тържествува в колективната й проява.", споделя Камджалов.

За да достигне до дълбините на българския дух, скрит във всеки от нас, Йордан Камджалов създава концептуалния проект Музикална лаборатория за всички. Музиката, точно както човешката душа, няма граници. И е нужна само общата енергия на всички ни, за да достигнем най-чистите си висини. А форматът Музикална лаборатория за всички е общото съ-творение, което за първи път ще се случи извън София, а Йордан Камджалов ще ни поведе по пътя към един експеримент... Беглика ще пее!


ВИЖТЕ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БЕГЛИКА ФЕСТ 2016

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3