Международен Симпозиум Седем Рилски езера ще се проведе от 18 до 20-и Август на Рила (ПРОГРАМА)

15.08.2016 г. 2 531
Симпозиум Рилски езера 2016
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Международен Симпозиум Седем Рилски езера ще се проведе в края на седмицата (18, 19, 20-и Август). Главната задача според организаторите е, събитието да се превърне в симпозиум на Школата на Учителя Беинса Дуно, слязла при народа и редовите учени на интелектуалния и културен живот на нацията.

Учителя дава своето Учение на група свои последователи, за да може те да го предадат на българския народ, а той от своя страна да го предаде на другите народи. В този смисъл Симпозиумът е симпозиум на Школата на Беинса Дуно при народа вече слязла и даваща там резултат.

Нови иновативни идеи са полето на работата, което поле ще се разпростира както върху официалната площадка на провеждане на лекциите на новата хижа, така и Пето езеро със своята огромна поляна – координационна площадка, място за срещи от различни континенти и планети.

На 19 и 20-и Август вечерта ще има огън и около него ще може да се изнасят лекциите. Ще има също така телескоп за нуждите на Симпозиума. Озвучаването на 19 август ще бъде целият ден с музика от Пан-евритмията.

ПРОГРАМА НА СИМПОЗИУМА СЕДЕМ РИЛСКИ ЕЗЕРА 2016
18 АВГУСТ - подготвителен ден
19 август преди обяд - Пан-евритмия - Енергиен храм над Пето езеро, Рила и България
19 август – ОТКРИВАНЕ 17 часа - Долна лифтова станция
Духът Божи - музика на Беинса Дуно
Встъпително слово за Уважението и Почитанието - арх. Иван Иванов “Взаимно уважение и почитание” БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТАНИЕ!
Накратко за историята на Симпозиума от Стефан Калайджиев, проф. Живко Желев
18 часа - лекция на гост от Италия Паоло Коралини - “Единно семейство - традиционно Айкидо” 
19 часа - лекция на проф. Йордан Детев “Руническа писменост” - По дирите на една изгубена духовност - автор на книгите за Тракийската Атлантида
20 часа - лекция на Георги Изворски “Амнистия на дълговете - Темата за прошката във финансов и духовен план”- представяне на книгата Пет елмазени рози
21 часа - лекция на Тимен Тимев “Звездни техники за пренавиване на генетичният и космически часовник.”
Филм за Жак Фреско и неговите идеи, видеокадри от история на миналите симпозиуми 

20 август
17 часа - лекция на Божанка Ганева за музиката на Беинса Дуно
18 часа - Розова Зора Тракия лекция с демонстрация “От лимецовото зърно чрез флейковане до крайният продукт като меденка, соленка или палачинка от лимец”- дегустация
18 и 30 часа - лекция на Валентин Ковачганев “Квантова психология-нива на съзнанието - регресия на зачатието”, представяне на програмата “Другото училище - Опознай себе си!”
19 часа - лекция на Георги Гюров, “Духовната сила като част от Божествената триада”
20 часа - лекция на Надка Иванова “Аспекти на слънчево-земните връзки”, представяне на книгата за Новата педагогика - демонстрация с телескоп, който ще се ползва от симпозиума

21 август
15 часа - лекция на Веселин Орешков “Планинският лимон, плодовите киселини, школата на Учителя в тази област на здравето и растителният свят”
16 часа - лекция на Тодор Ялъмов “Квантовият преход в наши дни е факт като процес”
17 часа - лекция на Стефан Калайджиев “Петър Дънов за частната собственост”- представяне на книгите “Стрес и изход в мъдростта на Петър Дънов” и “Петър Дънов за частната собственост”

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ ТУК

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3