Летният веган фест отвори врати за всеки, който обича природата и животните

24.06.2016 г. 2 324
Летен веган фестивал  | © 2016 снимка Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Първият в България Летен веган фестивал бе официално открит вчера в град Варна. Той се провежда в хотел "Черно море"  от 23 до 26 юни.  Фестивалът е отворен за всеки заинтригуван - всички лекции и практики, изложението, както и част от концертната програма са с безплатен достъп. Портал12 е медиен партньор на събитието.

Пресконференцията, която трябваше да започне в 16 ч., не се състоя, тъй като всички конвенционални медии, които бяха поканени, не присъстваха. По този начин масовите медии пропуснаха прекрасната възможност да разширят кръгозора на обществото по въпросите за вегетарианство и веганство, които съдържат важни теми като духовно развитие, здравословно хранене, етика, грижа за природата.

В 17:30 ч. част от организаторите на събитието откриха фестивала: Миглена Божикова, Валентин Грандев, Слав Неделчев и Александра Вали - председател на сдружение БВО. Откриването протече при почти пълна зала. Бе дадена възможност на посетителите да задават въпроси, получи се интересна дискусия. 

Радвам се, че съм поканен да участвам в този фестивал - това е фестивал на добрия пример, който иска да провокира размисъл.

- сподели мнението си Валентин Грандев.

Председателят на БВО Александра Вали призова всички заинтригувани от темите на фестивала да дойдат и да се обогатят:

Всеки е добре дошъл, без значение дали е месояден, вегетарианец или веган. Фестивалът е отворен за всеки. Поканете приятели!

От своя страна Слав Неделчев допълни:

Летен веган фест не е летен фестивал за вегани. Той е отворен за всеки, който иска да разшири гледната си точка по отношение на здравословното хранене и опазване на природата.

Очаквайте само в Портал12 най-интересното от фестивала, което ще подготвим за вас като видео лекции и интересни статии!

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3