Кубрат Томов си отиде без научните среди да приемат откритието му за преодоляване на гравитацията

13.01.2016 г. 22 898
антигравитация
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Забележителният Кубрат Томов си отиде от този Свят на 4-и Януари 2016, без научните среди да разберат за откритието му за преодоляване на гравитацията и земното претегляне. Нищожната сума от 6000 евро се оказа бариера пред Томов за да подаде заявка за Нобелова награда в Нобеловия комитет.

Дълги години Кубрат Томов бе отхвърлян от т.нар. "научни среди", заради откритията му за антигравитацията и за това, че древните хора са били много по-напред от днешната цивилизация по този въпрос, както и по много други.

В последните месеци от земния си път, Кубрат Томов живееше в социална изолация и финансово изнемогване. Благодарение на малкото му останали истински приятели той издава последните си книги. 

"Извънземните са винаги около и над нас. За да се открият, за да застанат те лице в лице с нас, ние трябва да поумнеем и да се отървем от смъртоносната си болест, наречена безумен егоизъм и безумна лудост. Ето в това се състои проблемът на кризата на човечеството.", казва Кубрат Томов приживе в интервю пред Фрохнюз и допълва: "България има мисия пред широкия свят. Мисията й е да даде точната диагноза на кризата на цивилизацията, която досега не е дадена, въпреки прехваления световен управленски елит. Ние трябва да дадем точната диагноза и начините за ликвидиране на причините на кризата, както и да поемем личен пример в този път."

По темата за ролята на България през 21-и век, Кубрат Томов заявява в интервю пред сайта vsekiden.com: "Тук, в България, е бил раят на Земята - райската градина, където федерацията на извънземните цивилизации създава живота на Земята и човека на Земята. И първите племена и хора, които са били създадени, са българите. След това - евреите. Но ако добре прочетете, ще видите, че има твърде много разлики между бог Тангра и техния бог Йехова. Въпреки това обаче българи и евреи имат най-висок коефициент на интелигентност, най-висок генетичен потенциал. Само искам да добавя - Аспарух с прабългарите не са дошли случайно тук. Аспарух е бил посветен, много добре е знаел, че води народа си в прародината му. Тук, в България, е бил раят на Земята - райската градина, където федерацията на извънземните цивилизации създава живота на Земята и човека на Земята."

ВИДЕО С КУБРАТ ТОМОВ:


 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3