Конференцията за Кайлас – път към преоткриване на себе си (ОБЗОР+ВИДЕО)

28.03.2016 г. 7 218
Асамблея за Кайлас – път по спиралата на единството
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
В град Варна се проведе Третата международна Конференция, посветена на изследвания на свещената планина Кайлас в Тибет «Асамблея за Кайлас – път по спиралата на единството».

Планината Кайлас (Mount Kailash) е свещено за източните религии място. Тайните възвишения са разположени в отдалечения тибетски западен край от планинската система на Хималаите. В индуистките химни за  свещената планина на Хималаите – Кайлас, се говори като за място, където "...лекото става тежко, а тежкото – леко. Там животът става смърт, а смъртта – живот".

Според митовете, на Кайлас живее великият бог на движението и разрушението Шива със своята свита от божества и духове.


В рамките на 3 дни лекторите, специалисти в областта на астрологията и астрономията, езотериката, медицината и др. от България, гости от Русия, Великобритания, Канада, Унгария, Германия, Мали, споделяха, разискваха и дискутираха последните изследвания, проучвания, хипотези и прозрения за връзката между най-големите енергийни центрове в света, голяма част от които са разположени и минават през България.

Чрез поредица от интервюта, доклади, лекции и филми от Третата международна Конференция за Кайлас, ние от Портал12 ще Ви запознаем с хората, тръгнали по пътя и следването на Корите (обхода) на Кайлас, като път към преоткриване на себе си.

За пътя към планината Кайлас, планина на богове и хора, за пътя към себе си и към прозрението, за търсенето и намирането започваме да ви разказваме в поредица от дискусии, интервюта със съвременни лечители, пътешественици и духовни учители на нашето съвремие.

Те ни споделят за изцелението и преоткриването на собствения си „Аз“, за усещанията на тялото и душата, и явленията, пречупени през погледа на стремящия се към откриване и реализиране на потенциала си човек.

Ето и първите интригуващи интервюта и лекции от Третата международна Конференция «Асамблея за Кайлас – път по спиралата на единството»:
 
Интервю с Елеазар Хараш за търсенето на Истината в живота
 Лечебните свойства на тибетските пеещи чаши


 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3