Когато осъзнатият човек е избрал Бог и Истината, той има подкрепа от невидимия свят (ВИДЕО)

06.10.2016 г. 2 589
духовно развитие
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
"Ако разберете Истината - блажен сте, ако не я разберете - ще учите, докато я разберете. Ако човек не се е научил да мисли правилно, всяка наука е безполезна. Докато не обикнеш Истината, никога не можеш да бъдеш здрав. Можеш да оздравеш, но пак ще се разболееш, и става една игра на ума. Хората повтарят "важно е да си здрав", но не казват, че трябва да обичаш Истината и да вървиш по правилния Път."

"При всякакви условия - лекти, тежки, второстепенни и т.н., човек може да придобие Любовта, Мъдростта и Истината. Здрав е този, който има приятно разположение при най-големите трудности. Ако една трудност идва, ти трябва да знаеш, че тя е от тайната на Бога, приемаш я с разположение - това е здравия човек. В Света има само един лекар, казва Учителя, всички други са само асистенти. Лекуването става от Господа, а не от хората."

"Лекарят лекува - Бог изцелява. Лекарят прави нещо вторично. Главното решение е в Бога. Ако в болестта няма божии пръст, хората не могат да бъдат изцелени каквито и пари да има, каквито и лекарства, каквито и да е специалисти...Последната дума е на Бог."


"Който не вярва в Любовта и Бог, няма полза да разсъждава за каквото и да е. За да не пропадне човек в голяма пропаст, Бог му изпраща страдания. Те спасяват. Защото има една пропаст на демонизиране - там ще трябват милиони години за възстановяване, а не хиляди. "

"Когато осъзнатият човек е избрал Бог и Истината той има една подкрепа от невидимия свят, от напреднали висши същества, които са извървяли този път. И този тежък път, постепенно става все по-лек. Тук говорим за осъзнатите хора, които имат цел в живота и разумност, защото при неосъзнатите - и леките и тежките неща - все са им тежки."

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3