Какво показва линията на ангела-хранител върху дланта?

28.04.2016 г. 1 970
ангел-хранител - линия
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Линията на ангела-хранител върху дланта на ръката се смята за много добър знак. В хиромантията  тази линия означава защита от висши сили, а по-точно, особено покровителство на вашия ангел-хранител.

Тази линия има различни имена: линия-сестра, линия на Марс. За съжаление не всеки я има.
Ако откриете такава линия на дланта си, помнете, че сте щастливец и се радвайте на това, че вашият ангел–хранител ви пази от нещастия и беди.

Линията на ангела-хранител наричат втора линия на живота. И не защото тя се намира близо до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа. Ако тази линия върви успоредно с линията на живота почти по цялата й дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия си живот.

Линия ангел-хранител

Понякога линията на ангела-хранител съпровожда малък участък от линията на живота, който изглежда много слаб или напълно накъсан. Прекъснатата линия на живота означава бедствия, болести, опасности. Но, ако близо до тази част е линията на ангела-хранител, то бедата ще подмине човека.

Ако линията на ангела - хранител се намира на дясната ръка, това показва, че човек е получил покровителството на висшите сили, благодарение на своите лични заслуги. Висшите сили са го наградили със силна защита за негови добри дела или пък за страдания в миналото. Ако тази линия е разположена на лявата ръка, то защитата на ангела-хранител е дадена на човека от самото му раждане и по-скоро се предава от рода.

Въобще хората, притежаващи линия на ангела-хранител, са късметлии. Винаги се измъкват здрави и невредими от аварии и катастрофи. Практически те никога не изпитват материални затруднения, здрави са и неприятностите ги избягват.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3