Излезе 'Виделината на Слънцето' - нова книга за добри духовни практики

05.04.2016 г. 1 266
посрещане на Слънцето - свещен метод от Беинса Дуно
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Издаден бе първи том на поредицата „Свещени методи от Учителя Беинса Дуно“ – „Виделината на Слънцето“. По книгата години наред работи Калин Кирилов с помощта на Христо Вътев и други съмишленици. Цялостният проект „Свещени методи“ ще представлява дълга поредица от томове от Учителя.

Основните и добре известни свещени методи в словото на Учителя са молитва, музика, пеене, Паневритмия, пост, вегетарианство, учение, прошка, целомъдрие, въздържание, благодарност, търпение и т.н. Първи том от поредицата представя първия свещен метод, даден от Учителя – посрещането на Слънцето.

Това е една малка книга, която е извлечение, есенция от самите цитати – най-основните, най-вдъхновяващите, най-практичните неща.“ – обяснява за Портал12 Калин Кирилов.

За подготовката на изданието той споделя: „Подбирах доста неща, които е казал Учителя само за слънцето – за неговото влияние, за слънчевата енергия, за слънчевите лъчи и други. Това го направих благодарение на Христо Вътев и неколцина други хора, които събраха 3878 беседи, напечатани в интернет пространството и човек може да ги ползва.“

Книгата е издадена с лични средства на Калин и няма определена цена – всеки има право да заплати толкова, колкото иска, на базата на посочената себестойност. По тази тема Калин казва: „Като напечаташ една такава книга – тя е живо същество. Не може да търгуваш с нея и да си слагаш надценки.“ Молбата на Калин е, ако имате нужда книгата да ви бъде изпратена по куриер, да поемете доставката.

Човек трябва да приложи всички свещени методи от Учителя, за да има огромната сила на посвещението, на пресътворяването на човека.“ – споделя убежденията си Калин Кирилов, които са го мотивирали да започне издаването на поредицата „Свещени методи“ по Учителя Беинса Дуно.

За да получите екземпляр от книгата, необходимо е да се свържете с Калин Кирилов на този мобилен номер: 089 777 9358.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3