Георги Изворски: Започват космическите изменения. Хората на 6-та раса ще имат ¾ лимфа и ¼ кръв (ВИДЕО)

14.02.2017 г. 10 796
Започват космическите изменения
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Все повече се говори за подготовката за навлизане в Шестата раса, има ли някакъв минимум от хора, които са нужни да направят този преход и какво ще стане с тези, които са закостенели в своите схващания?
Преходът тече, голямата промяна е тук и сега. Дали го искаме или не го искаме, дали го отчитаме или не, това няма абсолютно никакво значение. Той тече в няколко аспекта и един от основния аспект е на физическо ниво. Първо: Земята увеличава своята честота. Честотата, която непрекъснато слиза отгоре също е увеличена и ние ако не се съобразим, нашият организъм да влезе в резонанс с тази честота или подобна – също да си повишаване честотата, ние не може и материално да стоим на тази планета.

Ние физически не може да останем тук. Земята пътува към центъра на Слънчевата система, Слънчевата система пътува към центъра на галактиката, а галактиката пътува към центъра на тази материална вселена. Това все повече и повече приближаване към центъра се отразява много по-явно, във всичко и човек трябва да е абсолютно неведом, за да не вижда толкова явни знаци и признаци дори и в самия себе си.

Започват космическите изменения – те ни изменят непрекъснато леко съзнанието, което по-трудно се изменя и тялото, което по-лесно се изменя. Шестата раса идва с готови изменени тела, които са родени за новото. Преди хиляди години големите учители, които са били тук или т.нар. аватари, те не са били в човешки тела, техните тела са били светлинни, както сега ще бъде в края на шестата и началото на седмата раса. Това са светлинните тела, клетката е само чиста и от светлина, а иначе го гледаш външно като човек. Обикновено повечето от светиите, когато са отшелници, преминават този курс Отгоре, разбира се, те ги водят.

Апостол Павел казва: „Човек нищо не може, ако не му е дадено Отгоре.“ На тях са променяли телата, но тогава са ги променяли единично. Сега започват да ни променят масово, защото иначе само трябва да си отворим съзнанието ние самите и да приемем тази промяна. Променя се конфигурацията на вътрешните органи, на тялото, на водната плазма, която е и на кръвта, на лимфата. Досега имаме много кръв и малко лимфа, а сега ще имаме много повече лимфа, ¾ лимфа и ¼ кръв, каквато е била при Исус, каквато е била при Учителя и при големите светии и посветени, които са слизали тук. Всичко това. Костите стават кухи, леки. Гледаш го висок, хубав, прекрасен човек, но той не е плътен, той не е материя. Всичко това е на физическо ниво.

Този процес ставал ли е преди в еволюцията или за първи път се случва според Вас?
Не, не е ставал досега. Експеримента е достигнал досега. В еволюцията досега не е ставал на Земята. Той, експеримента, е за добро и не е точно експеримент, а е еволюционно развитие, съдбата. Съдбата не е нито добра, нито лоша. Това е нашата програма от Бога, за да се движим в пътя на еволюцията.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ИНТЕРВЮ:
 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3