Философска среща - разговор ще търси отговор на въпроса за предопределението в живота

08.06.2016 г. 732
предопределението в живота - кодове в живота
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Философска среща - разговор ще търси отговор на въпроса за предопределението в живота. Инициативата за събитието е на Лекториум Розикруцианум - България и ще се проведе  на 14 -и Юни 2016 в София, „Зала 73” на ул. „Княз Борис І“ № 73 от 19 часа.

Може би повечето от нас познават усещането, че невидими направления влияят върху живота, насочват по почти недоловим, но неотвратим начин събитията в него. Опитите ни да направим видими тези въздействия, да разгадаем тайнствените закономерности, които откриваме в това, което ни се случва, или дори зад него, понякога ни довеждат до безсилната констатация: „Предопределение! Какво можем да направим?!?” 

Какво разбираме под предопределение? Как се създава и поддържа? Как то влияе върху нашия живот? Какво е предопределено и какви възможности за избор имаме в живот, рамкиран от предопределението? 

Лекториум Розикруцианум - България кани всички интересуващи се на езотерично-философската среща - разговор на тема: „В плен на предопределението - влиза ли светлина в стаята без прозорци?”


 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3