Фестивал на изобилието Пролетно пробуждане ви очаква този уикенд в център Мандала

01.04.2016 г. 458
Пролетно пробуждане - ново начало - здраве и изобилие
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Център за цялостна трансформация Мандала ви кани на един пролетен уикенд – 2 и 3 април, посветен на изобилието, здравето, новото начало и любовта. Това е второ издание на фестивала, темата е „Пролетно пробуждане“. Домакините ще предложат на посетителите си голям набор от практики, терапии, йога, разнообразни лекции от специалисти в различни области.

„Концепцията на фестивала е, че срещу входната такса ние предлагаме достъп до абсолютно всички практики и терапии, които се предлагат в центъра и се водят редовно, плюс допълнителен достъп до експерти от различни области. Всеки посетител може да избере тези лекции, практики и терапии, към които проявява интерес, да се срещне със специалисти в областта и да получи основни познания, както и контакти на тези хора.“ – разясниха за Портал12 домакините от център Мандала.

Пролетта е най-подходящото време за детоксикация както на тялото, така и на ума, и разбира се в емоционален план. Според китайската медицина пролетта е сезонът на черния дроб, а той е свързан с детоксикацията.

Чрез Фестивала на изобилието – Пролетно пробуждане организаторите предлагат на посетителите различни методи, техники и практики, а сред тях всеки може да намери за себе си най-подходящите, с които да пречисти тялото, душата и психиката си. И разбира се – да презареди, защото след като сме изчистили всичко, което не ни служи, е време да внесем в живота си нещо ново и позитивно от пролетта. Сезонът на пробуждането и на новото начало е най-подходящото време да направим това.

Ние сме поддръжници на идеята, че хората все повече и повече се обръщат към духовното, именно защото светът е прекалено материален, прекалено ориентиран към външни придобивки. Ние ще бъдем тук на разположение за посетителите, ще отговаряме на всичките им въпроси и се надяваме всеки, който дойде на фестивала, да открие това, което наистина отговаря на нуждите му в момента.“ – споделят организаторите на фестивала.

Подарете си това Пролетно пробуждане и прераждане, защото всички имаме нужда понякога да започнем отначало.

Подробна информация и програма за събитието вижте ТУК.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3