Елеазар Хараш ще изнесе днес във Велико Търново лекция на тема 'Важните неща в живота'

28.07.2017 г. 1 687
Елеазар Хараш © снимка: Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Елеазар Хараш ще изнесе днес във Велико Търново лекция на тема 'Важните неща в живота'. Събитието е с начален час 20.00ч. Лекцията ще продължи около 30 мин., след което присъстващите ще имат възможността да задават своите въпроси на духовния напътственик и писател Елеазар Хараш. Мястото на събитието е: на площадката пред Държавна художествена галерия "Борис Денев" (до паметника "Конете") след Стамболовия мост. "Дълбоко в сърцето на човек е записано, че е важен Бог и Истината и правилността на нещата. Там, където няма Бог, работите са винаги оплетени."

"Христос ще се роди вътре в светлите мисли, в благородните чувства и чисти постъпки на човека, като Светлина. Няма вече физическо идване. Учителя казва : Един път дойде, и Той видя хората как Го "обичат". 

"Посланието на Христос е ясно: Реализирай Бог в Себе Си! Тук няма църкви, няма свещи, няма тамяни, няма религия. Христос не е палил свещи, не се е занимавал с церемонии - Той живее правилен живот в Бога." 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3