Духовен поход-семинар разкрива силните енергийни места в Родопите

30.08.2016 г. 1 517
семинар-поход Родопи - Септември
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
От 17-и до 24-и Септември 2016 ще се проведе поход-семинар под надслов "В едно с природата". Инициативата ще покаже връзката между 7 изключително силни духовни центъра. Походът ще премине през Инкая, Белинташ, Кръстова гора, Караджов камък, светилището до Аква тепе, с единствена по рода си медитационна камера, връх Свобода (текето на Йенихан баба) и ще завърши върху купола на връх Преображение.

По време на пътешествието фокус ще бъде повече върху зримото – непознато. Всеки ден ще се говори за ботаника, зоология, геология, астрономия, история и етнография в увлекателен стил. Ще бъде разучено влиянието на всички природни фактори върху човешкото здраве, техните същност и взаимодействие. Вървейки, участниците ще имат възможността да се възползват от заобикалящата  среда – вода, слънце, въздух и лечебни растения. Ще бъде обърнато внимание на принципите на здравословно хранене, без да ставаме жертва на модерни или отминали теории. Желаещите дори ще имат възможността да практикуват здравословно хранене.

" Ежедневните преходи  в забавен, хайдушки (без бързане) стил, ще бъдат изпълнени с опознаване на околния свят. Ще научите имената на растения и как лесно може да ги използвате, за да поддържате и подобрявате Вашето здраве. Ще откриете мястото на всяко създание в екосистемата редом до нашето. Ще научите много за сложните взаимовръзки между елементите на така красивия заобикалящ ни свят. Ще опознаете по-дълбоко тази невероятна планина. Ще придобиете практически знания и опит за нови приключения под открито небе. Ще потърсим мястото си сред безкрая на Вселената, заради смисъла на пребиваването ни тук. Ще дискутираме различни теми засягащи общуването на човека с природата и останалите хора. Ще обсъждаме възможностите за разрешаване на „нерешимите“ ни проблеми…", споделя пред Портал12 Валентин Грандев, организатор на събитието.

При проявен интерес позвънете на 0888253057 или изпратете писмо на vgrandev@gmail.com. Пълна информация и цени вижте тук.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3