Днешният фатален Петък 13-и отключва творческият процес на Сътворението

13.01.2017 г. 1 527
Петък 13 по Пълнолуние
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Петък 13 фатален или по-скоро мистичен и чудотворен. Представяме ви нумерологичният анализ на Sunny Lambroso какво ни носи този ден, тъй като освен фатализъм, числото 13 символизира промяна чрез просветление. А готови ли сме да тръгнем по тази пътека?

Ден като ден, че и даже озарен от малко мистичност, загадъчност, с езотеричността на Магьосника и неговото 15/6 – 13/4.01.2017/1= 13+1+1=15/6! Това е първият за 2017- годината с универсално число 1, петък 13/4!

И както е ново началото на 2017 като единица, така и вие се съсредоточете върху 1 и 3 – съставните части на деня, защото именно те са новото начало, което ви приветства с усмивка, жизнерадост, творческо дръзновение и положителна енергия с все още набраната творческа инерция на новата година. Защото, ако се съсредоточите върху редуцираното 4, то спукана ви е работата.

13 е число, което символизира промяна чрез просветление, скок в неизвестното и отвъд пределите на традиционното и известното, намерило израз в познатата ни дузина 12. И само когато разглеждаме 13 като 1+3=4, само тогава то олицетворява новото измерение, в което можем да се окажем, ако следваме Идеята 1, вложим в нея цялото си въображение и творчески потенциал и смелост 3, за да й придадем онази форма и конструкция на 4, която може да я материализира и осъществи в действителност.

Следователно, 1+3=4 е творческият процес на Сътворението и за него са нужни Промяна и Трансформация.

Промяната се изразява с числото 7 на кирилица, което е равно на Любов 7, на Медитация 7, на Истина 7, на Доверие 7, но и на Его 7. За да постигнете Промяната, ще ви е нужно да се обърнете навътре в себе си, където да отворите сърцето си и да се срещнете с Бог, и, доверявайки се на Любовта и Истината, да загърбите Егото, за сметка на Сърцето. Промяната от своя страна ще доведе до Трансформация, която на кирилица отговаря на Божественото 9, което ще рече, че вие трябва да отговорите на високите критерии за Божественост, като състрадателност, милосърдие, но най-вече – способността за безвъзмездна любов.
4 е материално физическо число, защото то олицетворява земята като геоложко понятие, планини, изкопаеми и твърда маса. 4, редуцирано от царското 22, олицетворява болката от английското Pain, което означава, че срещата с новото и неизвестното е в състояние да ни причини болка – както физическа, така и емоционална, защото нашето тяло е също тъй уязвимо, както и земното, което самите ние подлагаме на различни изпитания.

Възможно е в този ден да почувствате дискомфорт, свързан с храносмилателни проблеми, да се почувствате емоционално изтощени и депресирани. Затова внимавайте с какво се храните, яжте по-лека храна, запазете спокойствие и не се стресирайте излишно.

С числа като 4, 1 и 6 денят е осветен и от материалност и придобивки, с благополучие, късмет и преобразуващата светлина на Любовта 6, която е в състояние да ти даде всичко, на което тя е способна Тук на Земята! А ти си тук, за да изживееш щастието, което заслужаваш - и като душа, и като тяло! Просто е време всеки да се превърне в Магьосник и Чудотворец на собствената си съдба Тук и Сега, вместо да очаква това от друг. А 13 е изкушението, пред което Вселената ни изправя, за да разчупим традиционната си обвивка, да "счупим" черупката си, в която сме се капсуловали, за да прогледнем за новите светове и новото време, което е отвъд познатото и традиционното!

И хич не му се плашете, а смело се гмурнете в деня. А ако черна котка ви мине път, благословете я, защото това е намигването на Бог, че сте негов избраник днес да ви дари с късмет!

Много успешен и предпазлив първи петък 13-и от 2017 ви желая!

Автор: Sunny Lambroso

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3