Дамян Попхристов: Посланието на богомилите е за всемирна Любов и ненасилие! (ПЪЛНА ВИДЕО ЛЕКЦИЯ+СНИМКИ)

11.04.2016 г. 10 203
Дамян Попхристов | © 2016 снимка: Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Каква е мисията на българите? Какво е заложено в генетичната ни памет? Какво е посланието на богомилите? Кой всъщност се преражда в Преподобна Стойна?....

Отговори на тези въпроси вижте в лекцията на проф.Дамян Попхристов - "Богомилското учение - Езотерично Християнство", дадена във втория ден на Международния форум "Българският дух в Европа през вековете", който се проведе във Велики Преслав и премина при изключително силен обществен интерес.

"Нашата цел е изграждането на духовни мостове между хората и народите", заяви проф.Дамян Попхристов и допълни, че за всеки от нас е важно да изгради Христос вътре в себе си, като изконна християнска същност. 

Събитието премина при изключително силен интерес, като залата предвидена за около 250 души, побра около 320 гости.

Лекциите бяха логически свързани и изключително интересни, като екипът на Портал 12 започваме в следващите дни публикуването на видео клипове без редакторска намеса с цел обективно приемане на информацията и посланията в тях.


ВИЖТЕ ПЪЛНОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
* натиснете в плеъра HD за да гледате с максимално качество
 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3