Д-р Тимен Тимев с провокация към всички, които не са готови да приложат Промяната в живота (ВИДЕО)

13.02.2017 г. 1 717
Тимен Тимев, Портал12 © 2017
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Д-р Тимен ТИмев, един от най-авангардните психиатри, учени и писатели в България, отправи остра провокация към всички онези хора, които живеят в абстракцията на самозадоволеността и прескачат от едно в друго мимолетно, изкушително и кратковременно удоволствие в материалното ежедневие.

В интервю пред Портал12, д-р Тимен Тимев остро разкритикува всичко онези, които демонстрират заинтересованост от духовно развитие, прилагат на повръхността различни източни и йога практики, дори вегетарианство и веганство, а всъщност... не реализират същественната и коренна промяна в този живот. Загубването на милосърдието, състраданието, съчувствието и готовността да пожертваш собствените си материално удобства, в името на саможертвата към тези, които страдат, е символ на дълбокото грехопаденив съвременното общество.

"Господи недей да идващ. Това човечество не иска да бъде Спасено! То се чувства безкрайно щастливо! Ние не те искаме, ние си живеем добре без теб, ние не искаме да се променим! Отивай си!", е само част от голямата и остра провокация към масите, в словото на именития психиатър, който добавя че усеща всички тези неща и ширещата се болка и падение в Света, защото през живота си е общувал много повече с умрели, отколкото с живи, с много повече болни, отколкото здрави, с много повече страдащи, отколкото щастливи хора....

"Модерното човечество не обича Бог! Той обича единствено Красавеца на Вселената. Кой изкушава, кой привлича? Това е Дяволът. Защото той носи насладите, той носи консумациите..."

ВИЖТЕ ВИДЕО АНОНС ОТ ИНТЕРВЮТО С Д-Р ТИМЕН ТИМЕВ:
* пълното видео ще бъде публикувано на 16.02.2017
 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3