Биоенергийна защита чрез молитва и ограждане (СЪВЕТИ)

21.02.2017 г. 7 645
Биоенергийна защита
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Много често хората питат как да се защитим от влиянието на другите, които се опитват да нарушат границите на нашето биополе. Най-силната защита е молитвата, но ако не сме предразположени за нея, може да си послужим и с други начини.

За начинаещите в продължение на първите две седмици практиките трябва да се изпълняват 30 минути до един час преди сън, сутрин след събуждане и през деня( особено преди среща с неприятен за вас човек). С подобряване на състоянието „защитата“ може да се „поставя“ сутрин и вечер, а после само сутрин.

При обикновени условия за осигуряване на безопасност достатъчно е да използвате един от първите начини за защита, но ако това не е достатъчно, ще трябва да приложите един от изброените начини във възходящ ред.

Преди да изброим 9 изпитани и сравнително лесни практики за биоенергийна защита, искаме да споделим с вас няколко, които са много ефективни и доказано работят. Дадени са от Елеазар Хараш в книгата "Формулите - свещенните ключове".

Господи, постави абсолютна огнена стража около мен.

Господи, бъди ми абсолютна крепост.

Господи, постави абсолютна огнена стража около моята къща (кола)

1.Крепостна стена. За да се защитите от вредното енергийно въздействие на лошите хора, е необходимо веднага щом сте усетили или забелязали върху себе си смущаващ поглед, да се съсредоточите и да си представите, че топли слънчеви лъчи обливат лицето ви. Едновременно трябва бързо да изградите мислена стена от сияеща слънчева енергия, която ви защитава от външно проникване на всичко неблагоприятно за вас. Може да я направите от обикновени тухли, камъни, като мислено си представяте стена на крепост или замък. „Дръжте“ тази стена докато до вас е „тъмният човек“ и малко след като сте се разделили с него.

2. Заключване на полето. Този метод е известен от древни времена. Ако имате съмнения, че ви гледат с лоши очи (урочасват ви), кръстосайте крака и ръце. Биоенерготерапевтите обясняват, че по този начин заключвате линията на своето биополе и не позволявате на злосторника да ви въздейства.

3. Пръстени. Също много древен начин за защита. Съединете палеца и показалеца на едната ръка с палеца и показалеца на другата, като образувате пръстен. Останалите пръсти са допрени един срещу друг. Или: съединете палеца с останалите пръсти на дясната ръка. Допрете ги в средата на дланта на лявата ръка. После сменете позицията на ръцете. Тази „охранителна система“, проверена от древните индианци, е известна като „вложени пръстени“ .

4. Пашкул. За да направите този начин на защита, е необходимо да развиете у себе си способността да усещате предмети на известно разстояние. Отначало е добре да усвоите „докосване с поглед“, т. е. мислено да докосвате предметите и да усещате тяхното влияние. Може да докосвате предмета с ръка, а след това да се опитате да възпроизведете мислено същото усещане. После, без да гледате предмета, отново го „докоснете“. Като правите това, не затваряйте очите си.

След като усвоите това упражнение може да си направите „пашкул“ . Първо трябва да си представите, а после да се опитате и да почувствате на нивото на междуребрието отпред, отзад и отстрани, на разстояние една протегната ръка, че се намират четири топли златисти зрънца колкото грах, които образуват кръст, лежащ в хоризонталната плоскост и центърът му е върху вертикалната ос на тялото. При завъртане на кръста се образува обръч, който лесно може да се превърне в пашкул, обвиващ вашето тяло. Този пашкул не позволява на нито едно отрицателно влияние да проникне вътре. Процесът на „изграждане“ на пашкула отнема около минута. Пашкулът има много здрави стени, образувани от няколко намотани една върху друга обвивки от биополе. Може да си представите, че тези обвивки са с различен цвят- в златисто, небесносиньо или оранжево. Много е важно точно да си представяте всички ваши действия.

 Тренировките за „докосване“ на предмети са много изморителни, затова не тренирайте повече от седем пъти на ден, а продължителността на една тренировка да не е по-дълга от 2 минути.
За този метод е необходима стабилна подготовка. Както и за следващия метод.

5. Пашкул на пеперуда. Този метод е създаден на основата на визуализацията, т. е. да владеем нашето въображение така, че да създаваме мислени образи. Представете се, че от края на палеца на десния ви крак започва да расте тънка копринена нишка.Вие лежите с прибрани крака и ръце, притиснати до тялото. Започвате да се обвивате с тази нишка, без да оставяте никакви пролуки. Когато стигнете до темето, завържете на възел. Ако тренирате това редовно, ще можете да се обвивате в пашкул не само в указаната поза, а където и както решите. Разбира се, мислено трябва да си представяте, че тази мека нишка създава непробиваем „щит“ за врага.

6. Кръст. Този начин е максимално активен за хора, чиято религия признава кръста като защита. Това е един вид религиозна защита. Оградете плътно тялото си от всички страни с кръстове. Бавно, с усилие започвайте да махате кръстовете от себе си, като започнете от главата. Отхвърляйте ги на 1 метър разстояние. Сравнете състоянието си преди и след махането на кръстовете и се опитайте да почувствате защитава ли ви този метод от негативното влияние на хората( от уроки).

7. Захвърлена раничка. Това е простичък начин за биохигиена. По цял ден тичаме нанякъде, все нещо правим и е почти сигурно, че някаква биозараза ще се залепи за нас.
А може и да не ви се лепне, а да се повлече след вас в дома ви. Помислете- вие през целия ден сте в съприкосновение с чужди биополета.Те преобразяват, деформират, пробиват и цапат вашата аура. Даже и оня, който кара скъпа кола не е застрахован от тази напаст- да попадне в задръстване. За ваша информация биополето на здравия човек има форма на яйце в най-широката си част, в диаметър е около три метра.

Затова, ако мислите, че достатъчно сте тичали и сте се изнервили не се втурвайте, като куршум в дома си, а се спрете пред вратата. Представете си, че целият този астрален боклук е събран в невидима раница , която е здраво завързана. След това рязко отпуснете ръцете си надолу, силно издишайте и изтръскайте раницата на пода зад гърба си. След което си представете как подът гори с ярък пламък. И така- всеки ден.
Влизайте в дома си с усмивка.

8. Да излезеш сух от водата. За да отхвърлите от себе си всичко лошо, което ви се е „лепнало“ през деня или за определен период, може да използвате друг метод.
Необходимо е да потъркате длани една в друга докато се затоплят. Поднесете ги към лицето, като че ли издигате защитна сфера около главата си. Затворете очи и си представете, че всичко лошо, събрано във вас излиза през ръцете ви. Изтръскайте ги силно в огъня или на земята. Полезно е да правите тази процедура преди да започнете да приготвяте храната, за да не внасяте в нея злото.

9. Изгаряне в пламъка на свещта. Усамотете се в спокойна стая. Светлината е мека, може да звучи лека музика, която ви успокоява. Запалете тънка църковна свещ (запасете се с няколко, защото една може и да не стигне) или използвайте каквато имате. Настанете се удобно и като гледате пламъка на свещта, разкажете и тихо за своите беди. Не бързайте, добре ще е ако разговорът със свещта продължи около 30 минути. Ще се уверите колко леко ще ви стане след това.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3