Астрономи уловиха доказателства за гигантски плазмени структури около Земята (ВИДЕО)

16.06.2016 г. 5 480
плазма около Земята - доказателства
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Астрономи уловиха доказателства за наличието на гигантски плазмени структури около Земята. За първи път, астрономите имат визуално доказателство за съществуването на тръбни плазмени структури, които се намират в най-вътрешните слоеве на магнитосферата обграждаща планетата ни.

"Повече от 60 години, много от учените са вярвали в съществуването на тези структури, но за първи път има визуални изображения и доказателства за тях", обясни Клио Лой от Центъра за върхови постижения в астрофизиката (CAASTRO) и член на Школата по физика в Университета на Сидни.

Откритието на плазмата около Земята е много странно и обяснява чисто физическите смущения, които възникват години наред в спътниковата комуникация в гражданската и военна авиация.

Към момента учените са доказали, че плазмата се йонизира от слънчевата светлина, както и , че има много странни форми, които се менят (по неясни към момента обстоятелства), но най-често приличат на тръби.

Позицията на плазмените "тръби" е на около 600 км над земята, в горната част на йоносферата, след което вече се появява плазмо-сфера. Това е зоната, където свършва неутралната атмосфера и става преход към плазмата на Космоса.

Според някои алтернативни изследователи, плазмената обвивка може да е свързана с общата психика на Земята или с паметта на хората. Според някои древни езотерици пък, плазмата около Земята служи за ограничение във визуалните и сензитивни способности на хората, които все още не са готови да видят Голямата истина и имат нужда от определени ограничителни условия за да се развиват на планетата. Най-разпространено обаче е твърдението, че прото-плазмата около Земята служи като портал, през който душите слизат на планетата, както и като "чакалня" и "зона за изпращане" на мъртвите (зона на 40-те дни); място което е наситено с памет и времеви коридори.

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3