Ambient Folklore организира благотворителен концерт в подкрепа на деца лишени от родителски грижи

16.01.2016 г. 934
Ambient Folklore организира благотворителен концерт в подкрепа на деца лишени от родителски грижи
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Ambient Folklore организира благотворителен концерт в подкрепа на деца лишени от родителски грижи. Събитието ще се проведе на 6-и Февруари в Пловдив, в Post-Culture Stage на улица Йоаким Груев 36.

Концертът е в подкрепа на Великденското издание за 2016-а на Училище по изкуства "Оцвети ми лято", което ще се проведе от 1 до 7 май тази година. Училището съществува от лятото на 2008 г. и се финансира с дарения.

Екипът на Училището извършва занимания на децата лишени от родителски грижи с изкуство и възпитаването им на творческо самосъзнание, което развива техния естетически усет, разширява културния им хоризонт и води до обогатяване на духовното развитие на личността. Чрез кръжоците, организирани от обучителите по проекта, от една страна на тези деца се предоставя възможност да се запознаят с културните продукти от различни изкуства, а от друга страна - самите възпитаници да се превърнат в творци и създаденото от тях да достигне до публика.

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3