Акад.Антон Дончев: Живеем в паралелни времена под знака на Армагедон! (ВИДЕО)

13.04.2016 г. 5 816
Антон Дончев © 2016 снимка : Портал12
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Представяме ви пълната лекция на академик Антон Дончев - Тайната книга на богомилите и съдбата на Европа, част от богатата програма на проведеният Международен форум "Българския дух в Европа през вековете", 09-и Април 2016, Велики Преслав.

Какво става с нашия Свят днес? Как се променя усещането ни за Вярата в безсмъртието на човешката Душа? В какво време живеем? Какви са предизвикателствата пред българите днес? Отговори на тези и други въпроси можете да видите в лекцията на академик Дончев.

Един от акцентите в изказването му е, че днес ние попадаме в едно време, което е едновременно благословия и проклятие. Това е времето на промяна.

"Ние живеем в няколко паралелни времена, които за различните места на света текат по различен начин, но те са свързани помежду си. Знакът на тия времена, това е знакът на Армагедон.", споделя акад.Дончев и припомня историята за катаклизма с нашето Черно море:

"Някога, нашето Черно море е било едно прекрасно пресноводно, сладко езеро, което се хранило от северните реки. Някъде преди между 5 и 8 000 години, в зависимост кой как го смята, избухва един остров - най-вероятно Санторини, след което Средиземно море пробива преградата към днешното Черно море, и солените води нахлуват в нашето сладководно езеро. В резултат ние имаме сегашното Черно море......Същото се случва в момента с нашия Европейски свят!...Издънва се преградата към юга...и водите на юга нахлуват към Европа. Дали са солени, дали са сладки.., но те са различни. Ние не можем да кажем дали те са добри или лоши, но те ще превърнат Европа в нито сладко нито кисело Черно море.", обяснява метафорично академик Дончев.

Във видеото можете да видите още размисли по темата Кой е Христос и какъв е Христос? Както и предсказанието на академик Антон Дончев за предстоящите природни катаклизми и наводнения в Европа в близките години, които ще потопят всичко с надморска височина до около 160 метра.ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ЛЕКЦИЯ:

Антон Дончев

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3