2017 - година на важни промени и подготовка за тежък период за неосъзнатите

01.01.2017 г. 48 367
нова година 2017 - прогнози
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
Първият ден в годината е повод както за цялостен размисъл върху изминалите 12 месеца, така и за вътрешни, дълбоки обещания пред Бог, за неща, които следва да реализираме през новата година.

2017-а е година за съзнателни промени, предоставяща възможност за подготовка за ключовият преходен период 2018-2028. Можем да кажем, че тези, които не използват 2017-а година за прилагането на вътрешно самоусъвършенстване, ще пропаднат в идващия много труден глобален период.

2017 -а съдържа в себе си числото 10. То е космическо число, което внася ред и порядък в Света. "Числото десет е число чудо. Страданието е едно чудо, понеже не си го очаквал. Страданието е урок. Ако не си го разбрал, не можеш да се ползваш...", казва Учителя Беинса Дуно.

Също така Новата 2017-а година носи в себе си числата 20 и 8. Числото 20 показва една динамична година за България, а числото 8 (сборът от 1+7), показва, че е време за смирение. Ако смирението не бъде приложено съзнателно и всеобхватно, то ще бъде наложено, чрез тежки трудности, ограничения и катастрофални изпитания.

От своя страна числото 17 показва Божественият принцип в живота. 17 е число на милосърдието, защото 8, което се е образувало от 1 плюс 7, има падение и слабост.

Числото 17 е трезво, то обича хора, които разсъждават. На хора, които не разсъждават, това число причинява големи нещастия, с цел да започнат да мислят върху всичко, което предприемат.

В края на 2017-а започва и финалният последен период, в който всички българи, които не са в България, трябва да започнат да се прибират, ако искат да оцелеят.

Повече по темата вижте в свързаните публикации по-долу:

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3