Зуни Елдер: Стотици пророчества се обединяват, навлизаме във фаза на силно духовно пробуждане

09.02.2017 г.
24194 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
Представям ви част от изявлението на Зуни Елдер, казано на неговият роден език Лакота, по време на среща в параклиса Тилман на ООН. Шаманът говори за силно обединение на редица пророчества за Света и особена концентрация на енергиите след 2012-а година.

В момента сме във фаза на силно активизиране на ново ниво на съзнание на човечеството, което ще се състои главно в духовно събуждане и опазване на древните знания. За да се случи това обаче, на места хората имат нужда от сътресаващи ситуации и катаклизми.

"Ние сме част от Сътворението и ако ние нарушаваме законите на Сътворението, ще се унищожим. Ние, коренните пазачи на Майката Земя, нямаме друг избор, освен да следваме и поддържаме автентичните инструкции, които поддържат непрекъснатостта на живота. Ние признаваме нашата пъпна връзка с майката Земя и призоваваме хората да разберат, че тя е източник на живот, а не на само на това - ресурсите да бъдат експлоатирани. Ние говорим от името на цялото творение днес, за да получат хората спешно съобщение, че човек е отишъл твърде далеч, и сега е в състояние в състояние на оцеляване."

"Ние предупредихме, че един ден човечеството няма да е в състояние да контролира това, което е създало. Този ден е тук. Не поддаваме предупреждения от двете природата и хората на Земята ни държи по пътя на самоунищожение. Ядрената криза във Фукушима, нефтените разливи, които се случват всяк година и замърсяват водите, повреди на тръбопроводите, въздействия на емисиите на въглероден диоксид и унищожаване на подземните води чрез хидравличен фракинг, са само някои от дълбоките проблеми. В допълнение, тези дейности и развитие продължават да причиняват влошаване и унищожаване на свещени места и свещени води, които са жизнено важни за човешкия живот."

"В бъдеще ще има неща, които ще се случват, и които ще бъдат пряко свързани с чужди и небесни цивилизации. Аз не заявявам това просто така, аз не чета научна фантастика, а ви споделям знание, което се предава по потомствена линия при нас. И знам, че след 20 - 30 години, нещата ще се концентрират толкова силно, че вече ще започнат да се случват съвсем видимо. За по-подготвените хора, те вече започнаха да се случват и много от тях усещат това."
 
Източник: Портал12