Живот в астралния свят

Коментари: 9 Прочитания: 1932
 • Максим Янчев
  08.02.2017 г., 16:34 ч.
  3     1

  Здравейте, пускам тази тема, след като прочетох от Петър Дънов, че когато спим "отиваме в астралния свят да се учим". Затова има и формула, която се казва налягане, която е за ограждане - т.е. за протекция. Та въпросът ми е - Протекция от какво? Какви други същества се срещат или живеят в астралния свят? Само нашето астрално тяло ли обитава там и въобще всеки да сподели кой какво е чел и знае. Ще ми е изключително интересно! Благодаря!

 • Георги Георгиев
  09.02.2017 г., 14:27 ч.
  3     1

  По научно му, нейде бях чел за проучване, разбира се в щатите, те са маняци на всякакви проучвания, та интуицията на бременните бъдещи мами за пола на своето дете била около 70 % винаги вярна. В същото време сънищата им относно пола на бебетата познавали на 100 % пола.  

  Дотук нищо ново - Знаем, че интуицията е свързана със сърцето - светът на чувствата или астралния свят. Сега чуденката относно твоите чудения Максим, е, мамите влизат ли в контакт с бъдещите бебета докато спят в астралния свят? От там ли получават информацията? Душите на бебетата, преди да се инкарнират във физическото тяло, в астралния ли свят обитават? Може да помисли, по прочетем и пак да попишем, че става интересно...

 • Пламен Петков
  22.02.2017 г., 10:39 ч.
  4     1

  Всяко желание на човека живее в астрала. Астралното същество се нарича ларва. Тя живее полусъзнателно, като се стреми да удовлетвори породилото я желание. Така ларвата на омраза към някого са стреми да му причини по всякакъв начин вреда. Колкото по-силно и по-продължително е желанието, което е породило ларвата, толкова тя е по-жизнеспособна. Ако породилото ларвата желание изчезне и тя наскоро трябва да умре, то ларвата се хваща за живота и усилено се старае да продължи своето съществуване. Поради това тя се старае да разпалва у човека желанието, което я е породило и по този начин спомага да се образуват привички. Така алкохоликът или наркоманът се намират във властта на отвратителната ларва, която не му дава ни минута спокойствие. Човекът, който се е предал на омразата, също е попаднал в ръцете на подобна ларва и тя усилено подхранва тази омраза и сама се храни с нея.

 • Георги Георгиев
  23.02.2017 г., 17:58 ч.
  2     1

  Пламен Петков - "Всяко желание на човека живее в астрала". Точно така! Четох, че енергията на силните емоции и желания материализира зловредни същности, които могат сериозно да вгорчат живота ни. Има някои известни и доказани екстрасенси и сензитивни хора на изкуството, които долавят, а понякога и виждат тези процеси. Какво означава това? Че освен другите астрални същества, живеещи в астрала (не ги зная кои са) ние също сътворяваме астрални същества и зависи от нас дали ще са негативни и ще ни смучат после за да живеят или ще са от добрите и ще са с нас за хубаво!

 • Богдан Маринов
  28.02.2017 г., 21:40 ч.
  2     0

  "Мафлоци - паднали души, деградирали в своята еволюция вече до послредния стадий, душите на самоубийците и жертвите на нещастни случаи, неуспели в пълна мяра да се наситят на своето земно въплъщение, а също така и специално въплътените в човешки тела антики, заемащи у нас - най-разнообразно обществено положение - от президент на страната, виден политик, академик, или банкер, до клошар, пияница и наркоман..." Тоест, не е само на сън играта, а и наяве. Същества от антисвета, чрез астралния свят, се опитват да "обладаят", да се настанят, или как да го кажем... да се материализират от мисъл във форма...

 • Vania Angelova
  23.03.2017 г., 21:35 ч.
  0     0

 • Йордан Йорданов
  23.05.2017 г., 11:28 ч.
  1     0

  Астралния свят е светът на чувствата.Според Патанджали сънят е една от модификациите на ума,следователно сънищата принадлежат на умствения свят.Ние живеем постоянно в астралния свят.Така сме устроени по рождение.Имаме постоянна връзка с чувствения свят,неговите енергии постоянно текат през нас.По рождение имаме и постоянна връзка с умствения свят.Който е запознат с термините Ляв и Десен енергиен канал,знае че по тях тече енергия,която ние ползваме в ежедневието.Левия канал е свързан с астрала,а десния с мисловния план.

 • Йордан Йорданов
  29.05.2017 г., 09:54 ч.
  1     0

  Чел съм различни автори, които са писали за астралния свят- за нивата, за съществата живеещи там и т.н. Имам личен опит със съзнателно навлизане в астралния свят и разглеждане на нивата му. Ако трябва да обобщя, не препоръчвам на неподготвени хора да навлизат там. Независимо,че има положителни страни, астрала съдържа всичко , което в живота си наричаме отрицателно. Всички емоции ,които ни дърпат „надолу” са там. Там е ада, в който живеят живите, постоянно живеещи в „отрицателните” емоции. Там е ада и за умрелите, които не са надраснали това ниво на съзнание. В астрала са и „положителните” емоции.  

  Това, което е добре да се знае за астрала,че той е нашето минало-лично,колективно и т.н. Можем да преживяваме в настоящия момент нещо от миналото, но това е защото имаме постоянна връзка с миналото. Във всеки един момент можем да излезем от тази емоция и тя да остане там, където и е мястото. Не казвам,че трябва да го правим или не правим -споменавам факта,какво можем.  

 • Йордан Йорданов
  30.05.2017 г., 07:40 ч.
  1     0

  За да приключа темата, ще добавя, че умът е в основата на нашето земно съществуване. Той постоянно обяснява всичко.Постоянно дава форма на всичко около нас. Без ум светът ни ще се разпадне, ще остане само енергията.Когато тръгнем да изследваме някоя сфера, умът се включва.Независимо към кое ниво сме се насочили - от материалното до най-финото, което можем да доловим, умът му дава форма,обяснява го. Умът работи постоянно и понеже човешкото съзнание е фрагментирано-идва информация от различни нива,умът ни тълкува всичко и го смесва. В будно състояние сме малко по-съзнателни и правим известно разделение, в спящо всичко се смесва.А на въпроса поставен в началото за протекцията,моят отговор е, че трябва да ставаме все по съзнателни.Каквито формули и техники да използва един несъзнателен човек, това няма много да го защити.Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай