Защо са спекулациите около присъствието на извънземни на Земята? (ВИДЕО)

04.04.2016 г.
5006 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
В студиото на четвърти епизод на „Новото познание“ гост на Стойчо Керев е проф. Лъчезар Филипов. Събеседниците разговарят за спекулациите около пристъствието на извънземен разум и търся отговор на въпроса „Каква е причината за информационния похлупак?“.

Централното разузнавателно управление влезе в кампания по разсекретяването на документи, свързани с присъствието на Земята на извънземни цивилизации. НАСА отвори кутията на Пандора и заяви официално, че изготвя наръчник за общуване с представители на други планети. И днес ние си казваме: излиза, че извънземни цивилизации съществуват и човечеството всекидневно се среща с факти, доказващи това твърдение.

Поредното скандално откровено доказателство идва от Бойд Бъшман – научен сътрудник на сдружението Локхийд Мартин. През 2014 г. ученът направил свой предсмъртен клип, в който заявява, че извънземни цивилизации не само съществуват, но дори и посещават човечеството през определено време.

Извънземните работят за нас, а и военните секретни бази, включително скандално известната Зона 51. Но днес когато човечеството до няколко години ще види с очите си небесни цивилизации, сме изправени пред казуса: „А какво следва?“ – гласи анонсът на „Спекулациите на НАСА“ – четвърти епизод на „Новото познание“.

„Следват положителни неща. В момента, в който човечеството осъществи контакт с извънземен разум, ще разбере много истини. Ще разбере грешките в развитието си, ще разбере неща, които ще подпомогнат решаването на глобални проблеми, свързани с екология, изхранване, енергетика.“ – това са първите думи на проф. Лъчезар Филипов в разговора със Стойчо Керев.

Професорът казва, че извънземните от много години насам общуват с хората чрез ментално присъствие. Ментални контакти е имало с космонавтите, които са кацали на Луната. Този подход е избран, за да подготви човечеството за визуална среща, която ще се осъществи, когато сме готови.

 
Източник: Портал12

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай