Започна записването за Играя и работя 2016 в село Гудевица

18.03.2016 г.
3060 прочитания
1 коментар
Добавена от:
Портал12
„Училище сред природата“ на НЧ Бъдеще сега в село Гудевица и тази година организира курс „Играя и работя с деца и младежи“ – времето за записване вече тече. През настоящата 2016 курсът празнува 10-годишен юбилей.

За първи път от 10 години насам, освен 9-дневното интензивно обучение, участниците в курса ще преминат предварителен онлайн курс в продължение на повече от 2 месеца.

Може да изберете между едно от двете издания на курса през тази година:

17 – 26 Юни - Обучителният он-лайн курс започва на 15.04.2016 г.
- срок за записване до 1.04.2016 г.

16 – 25 Септември - Обучителният он-лайн курс започва на 15.07.2016 г.
- срок за записване до 1.07.2016 г.
 
„Играя и работя с деца и младежи” е най-вдъхновяващият курс за инструктори за преподаване през игра, работа с деца и младежи, интерактивни методи, учене чрез преживяване и обучение сред природата. За десета поредна година НЧ Бъдеще сега организира този курс, който се превърна в пространство за усъвършенстване и развитие на тренери, обучители, учители и инструктори, работещи с деца и младежи в цяла България, Европа и  света.“ – пишат в сайта си организаторите на курса.

Курсът наистина е уникален по рода си – ще ви помогне да предизвикате и да превъзмогнете себе си, ще имате незабравими преживявания и ще създадете трайни приятелства. Силните емоции и подходът на обучителите са гаранция, че придобитите знания ще се запечатат в подсъзнанието ви завинаги и ще се ползвате от тях с лекота, без дори да се замисляте. А етерът на Родопа планина ще проникне във всяка брънка на тялото и съзнанието ви, и у вас ще настъпи блажено обновление.

Какво ще научите в курса „Играя и работя с деца и младежи”, как протича самият курс и още важни детайли вижте на този линк: http://goo.gl/Ca563j
 
Източник: Портал 12

Коментари: 1
  • Пламен Петков
    18.03.2016 г., 13:36 ч.
    3     0

    Искам само да кажа на всички, че съм минавал курс и че това не е просто курс за инструктори, а е цяла психотерапия хора! Уникално преживяване точно както е написано - помага да превъзмогнеш себе си, да откриеш нови твои таланти, да се опознаеш, въобще... Точно такива трябва да бъдат съвременните модели на образование! Социални, динамични, чувствени, интелектуални в същото време, въобще допамин и адреналин отвсякъде!!!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай