Йордан Камджалов и гласовете на Музикална Лаборатория за Човека

08.03.2016 г.
3439 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
По желание на много почитатели от цялата страна, не успели да посетят музикалното представяне на Музикална Лаборатория за Човека на 23.02 в зала Мати Ди, НДК в град София,  под диригентството на Йордан Камджалов и Мая Василева, по случай началото на Житния режим, Ви подаряваме възможност да чуете запис на емблематичната песен „Житено зърно“, изпълнена от вълшебните гласове на Лабораторията, с много любов! Йордан Камджалов бе приел поканата на НДК да представи с няколко музикални изпълнения иновативния концептуален вокален проект, в лицето на Музикална Лаборатория за Човека.

Ще може да се насладите на звуците и посланието на невероятната песен, по текст на Весела Несторова и музика на Учителя Беинса Дуно, в изпълнение на Музикална Лаборатория за Човека, с нейния създател и диригент Йордан Камджалов.
До още музикални вълшебства ще се докоснем чрез втория формат на Музикална Лаборатория за Човека, наречен “България Пее” на 26.03 от 17 ч.,в зала Мати Ди в НДК.

Събитието е отворено за абсолютно всички със записване на mlzavsichki@gmail.com  до 21.03, като нивото на музикална подготовка не е отзначение.

На 6 април в зала “България” ще бъде представен  и третият проектен формат към Музикална лаборатория за Човека, който ще изпълни заедно с международния оркестър Генезис, монументалната  Девета Симфония на Бетовен, под палката на Йордан Камджалов.
Източник: Портал 12

Коментари: 2
 • Пламен Петков
  08.03.2016 г., 21:52 ч.
  5     0

  Житното зърно, всеки да посее в себе си, така както и всеки може да пее, то е заложено, на някой повече, на някой по-малко, ама Бетовен е свирил по 18 часа до припадък... 1 % талант 99 % труд!

 • Любов Симеонова
  08.03.2016 г., 15:30 ч.
  7     0

  Изключителна красота, изящество, професионализъм... Чакам следващото публично събитие!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай