Йордан Камджалов и Музикална лаборатория с изява днес в НДК по повод житния режим

23.02.2016 г.
1864 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Йордан Камджалов и Музикална лаборатория ще съберат днес гости в зала "Мати" в НДК по повод предстоящият старт на житната диета на Учителя Беинса Дуно. 

С музика и слова, организаторите ще акордират сетивата си в навечерието на житната диета с благодарност към житното зърно. Събитието е с начален час 18.00 ч., а участие ще вземат също Галина Герасимова и Андрей Грива.

Житния режим се провежда в продължение на 10 дни, като е добре да започне, когато слънцето е в знака на Водолей, а луната намалява. Според Учителя, важно е за резултатите от практикуването на житен режим, в кой конкретен ден от седмицата е започнало прилагането му. Ако някой иска да се свърже с Христовия Дух и да си омекоти кармата, добре е да направи житния режим в началото на март, когато Слънцето е в знака Риби.
Източник: Портал 12

Коментари: 2
 • Дечо
  23.02.2016 г., 15:55 ч.
  3     0

  И помнете - ако усетите неразположение, лекувайте го с молитви, формули, песни, беседи. И ако пак има неразположение - лошо настроение, нежелание, не ви е вкусно житцето - оставете за друг път, все пак не е за всеки! Важно е да се прави с любов, осъзнаване и благоразположение! Иначе няма файда.

 • Виолета Демирева
  23.02.2016 г., 15:43 ч.
  3     0

  Много хубаво начало на режима Любов и търпение пожелавам на всички, които са решили да го направят.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай