WakeЪп! България 2016 / WakeUp! Fest

Информация за събитието
  • Начало: 07.07.2016 г. от: 09:00 ч.
  • Край: 10.07.2016 г. в: 18:00 ч.
  • Организатор: WakeЪп! България 2016 / WakeUp! Fest
  • Тип събитие: Платено
  • Регион: Пловдив
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
631 прочитания
Шестият WakeЪп! България Фестивал се задава!

За все по-нашумяващата днес тема за пробуждането се говори от години. Именно тя е движещата ни сила вече шест лета. През този период осъзнахме, че пробуждането е индивидуален процес и всъщност е въпрос на личен избор.

И докато в ежедневието не можем да сме изцяло себе си заради безкрайното разделение от политика, религия и общество, WakeЪп! България създава почва за израстване на колективно съзнание. Преживяването на фестивала обогатява заради това, че на едно място се срещат култури и алтернативни начини на живот, които по принцип не се смесват.

Основната идея на нашия фест/събор/сбор е да събере за няколко дни в планините хиляди преследвачи на мечтите, които да заживеят заедно сред природата и под звездите.

Защо го правим?

Заради емоциите, приятелите, новите гледни точки, музиката, боровата горичка, гайдата, хорото за изгрева и малката рекичка… Който е бил знае.

Нека изживеем заедно и това WakeЪп! ЕДИНеНИЕ. Другото е бонус, както и това че тази година фестът ще продължи четири дни: от четвъртък, 7 юли до неделя, 10 юли.

Добре дошли, самоДиви!

Билети - http://wakeup-bg.com/билети-2/

Програма - http://goo.gl/TasCFB

Кукленски Манастир Св. Св. Козма И Дамян, край Куклен, област Пловдив