Водата съставляваща 70 % от нашето тяло, остава мистика за конвенционалната наука

07.10.2016 г.
1586 прочитания
6 коментара
Добавена от:
Портал12
Информационните копия, клъстърната структура на водата и тайните на живителната течност беше тема на международна научна конференция, която се провежда в София. Организатори на събитието са екип от напредничави учени под ръководството на проф. Длералд Полак от Вашингтонския университет, както и интернационалното сдружение ДИ ЕС ТИ фонд. 
 
Общата платформа „Водата за глобално здраве” с помощта и на докторантите от Национална спортна академия в рамките на акредитираните програми за спа и здравна култура успяха да съберат 160 учени от завеждащи водещи лаборатории от 60 държави. Форумът беше предаван на живо чрез сателитни камери.  
 
Как водата помни и има ли тя съзнание беше тема в презентацията на проф. Константин Коротков, който работи от дълги години на Запад. Той заяви:

Въпреки че на пръв поглед водата има същите качества както съзнанието – приема и предава информация, всъщност тя няма такава висока степен на организираност както невроните в мозъка. Механизмът на предаване на информация не е напълно изследван, тъй като все още наличната методика не обхваща редица процеси, които са свързани с появата на живота на Земята.
 
Ако водата има памет, как се извършва това и за какъв обем от информация става дума, учените не са единни. На помощ идва така наречената в последно време „квантова физика”, която обяснява въздействието на различни фактори на подмолекулярно ниво. С този дял от физиката някои учени се опитват да обяснят психичните феномени като телепатия, интуиция и др.
 
Оказва се, че водата пренася информация чрез механизъм подобен на възприятието, т.е. копира енергийната вълна, честотата на звуците и светлината.
 

Българката Румяна Ценкова, която работи в лаборатория в Япония се съсредоточи върху т.нар. „аквафотони” и се опитва да отговори на въпроса как светлинните вълни променят структурата на течността и има ли жива вода.
 
Йоши Осада пък запозна колегите си с напредъка на технологиите в Япония и създаването на роботи.

Оказва се, че за производството им има значение дали се използва живителната течност, тъй като това отделя роботите от биороботите и киборгите.
 
Как се променя матрицата на водата под ултравиолетови лъчи и как това влияе на протеините в тялото на човека, беше тема на Магдалена Ковач. Джералд Полак и Алекс Поуп се концентрираха върху връзката между климата и промяната на съдържанието на водата на планетата.
 
Както се пошегува плоф. Полак по време на своето изказване - конференцията е за нещо, което не знаем какво е.
 
Подробни материали от конференцията очаквайте в Портал 12, който проследява събитието и днес.

Елица ДИМОВА
Източник: Портал12

Коментари: 6
 • Сиса
  09.10.2016 г., 14:59 ч.
  1     1

  'Танасе, ти па си мноо убаф! От "съжЕлявам" нататък имаш нужда от проверка с червен химикал...  

  И кое му е безразборното - хората ти казват накратко какви теми са засегнати във въпросната конференция. На мен пък ми е интересно!

 • Дарена
  07.10.2016 г., 20:01 ч.
  2     1

  Споделям Атанас! Ужасно неграмотно написано като от 10год дете!!Има очевадни глупости. Сегашно и минало време едновременно.. в момента ли е конференцията и къде  

   

  ?

 • Dimitrinka Yordanova
  07.10.2016 г., 17:03 ч.
  2     0

  Темата е неизчерпаема и неизследвана като нашите скрити резерви на тялото и духа. Благодаря ви , че споделяте с нас тази информация  

 • Младен до Портал12
  07.10.2016 г., 14:22 ч.
  1     0

  Не им се връзвайте. Все има някой нещо недоволен и някой нещо да съди. Когато следиш един източник и проследяваш историите правилно, отсяваш нужното за тебе също правилно! Аз тази година успях да спра да цъкам безразборно на всякакви неща и спам като с времето съм си избрал за себе си 4-5 сайта основно в различни сфери и няколко специализирани блога, които следя и ми е много по-добре от безразборното цъкане, както правех като преди като повечето хора. Успех на екипа! Чакам материалите от конференцията!

 • Портал12
  07.10.2016 г., 11:38 ч.
  1     0

  Г-н Атанасов това са акценти по които ще има подробни материали.Конференцията в момента протича.

 • Атанас
  07.10.2016 г., 10:37 ч.
  1     2

  Киборги и биороботи?  

  Моля?  

  Хвърляте безразборно всякакви думи и това прави невъзможно за мен да споделя статията. Просто е несериозно.  

  Съжелявам, но как очаквате хората да го приемат?  

  Така на бързо между редовете???  

  Не е само това. Просто го истъкнах като най цветущо!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай