Вижте ръкопис на Менделеевата таблица, получена свише по време на сън

08.02.2016 г.
4785 прочитания
5 коментара
Добавена от:
Портал12
Днес се навършват 182 години от рождението на Димитрий Менделеев - създател на Периодичната система (таблица на Менделеев), която представлява класификация на всички химически елементи, установяваща зависимостта на различните свойства на елементите от заряда на атомното ядро.

Менделеев е роден в град Тоболск, столицата на Сибир. Възпитан е като вярващ православен християнин, като майка му го насърчава „търпеливо да търси божествената и научната истина“.

И до днес остава загадка дали подредбата на химичните елементи (дори с празните места в Менделеевата таблица, които все още не са били открити от учените) в Периодичната система на Менделеев, получени като визуализация по време на сън, не се явяват като "пратена информация от висши светове". Друга теория разглежда прозрението на Менделеев като "връзка с информационна банка в енергийната протоплазма на Космоса", откъдето той черпи информация и описва сложната таблица.

Неоспорим е фактът, че Менделеевата таблица променя завинаги хода на науката, химията, физиката и човешката еволюция като цяло.

В първоначалния си вариант таблицата е представяла свойствата на елементите в зависимост от атомното им тегло (в съвременната интерпретация това е атомната маса). С развитие на теорията за строежа на атома се установява, че най-важната характеристика на атомите не е атомната маса, а броят на протоните в ядрата им. Това дава възможност да се уточни формулировката на периодичния закон.

До 18 век са познати и описани само 15 елемента. Повечето останали елементи са изолирани и описани научно през 19 век. В началото на 20 век са били неизвестни само още десет естествени елемента. Оттогава насам са станали известни само някои трудно откриваеми, често радиоактивни елементи. Много от тях не се срещат в природата и са продукт на процесите на изкуствен термоядрен синтез. Едва през декември 1994 г. се произвеждат двата изкуствени елемента дармщатий (ека-платина) и рьонтгений (ека-злато).

Менделеева таблица - ръкопис
 
Източник: Портал12

Коментари: 5
 • Филип Борисов
  10.02.2016 г., 20:04 ч.
  0     0

  Така е, ефира го крият, но явно хората все някак разбират за него.

 • Vortex Иванов
  10.02.2016 г., 11:44 ч.
  0     0

  Спомнете си празните места в таблицата му колко са на брой и какво ще стане ако ги запълним всичките... май не сме готови за това... дори и за теорията не сме готови...

 • Мария
  09.02.2016 г., 01:44 ч.
  1     0

  От викшите светове - друг път ! Затова ли е подхвърлена .....без най- важният елемент в неяю - ЕФИР ? Това е пълна заблуда от господарите, които ни управляват, скрили са истината и са тикнали химията и физиката в лъжливото русло, лъжлива, неистинска посока !

 • Йоан
  08.02.2016 г., 15:35 ч.
  3     0

  Вълнуващо е да се види такъв важен ръкопис!

 • Дилмана Гюрова
  08.02.2016 г., 15:18 ч.
  2     2

  Много изобретения и открития са били пратени от висши светове. Ние хората не сме дорасли още да се справяме сами. Благодаря на нашите Учители

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай