Веган ресторант Mix of Migs

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: София град
  • Адрес: град София, улица Неофит Рилски 10
  • Телефон: +359 888 776 419
  • Сайт: mixofigs.bg
  • Facebook: facebook.com/mixofigs
Изпрати запитване
Веган ресторант Mix of Migs
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
573 прочитания
Mix of Figs е иновативен веган ресторант в София. Предлагаме здравословни алтернативи на традиционни български и чуждестранни "fast foods" храни изцяло приготвени от растителни продукти. Целта ни е да предложим заместители на месни и животински продукти, който не само не отстъпват, но и превъзхождат класическите такива по вкус, питателност и съдържание на жизненоважни хранителни елементи.

Искате да се храните здравословно, но без да се отказвате от любимите си храни? Във витрините ни ще откриете разнoобразие от прясно приготвени закуски, пици, кюфтенца, банички, луканки, кашкавали, десерти и много други оригинални кулинарни изкушения за всеки вкус.

Всичко приготвяме на място по авторски рецепти с висококачествени продукти. Голяма част от продуктите ни са безглутенови. Заповядайте да опитате нещо по-различно и интересно. Готвим с много любов и професионализъм по съвременни методи с цел да запазим живата енергия в продукти или с други думи - тяхната хранителна стойност. Не пържим, не влагаме рафинирани мазнини и масово използваните емулгатори, стабилизатори и изкуствени подобрители. Не зареждаме генно-модифицирани продукти. Ползваме само пълнозърнести брашна и накисваме ядките преди употреба.

В синхрон с природата и здравословното хранене ние целим да покажем, че бързите закуски могат да са полезни, да ни зареждат с енергия и същевременно да бъдат много вкусни. Веган храната ви дарява със здраве и настроение, като запазва хармонията в природата и любовта към животинския свят.

Работно време:
Понеделни - Петък: От 9 до 20:30 ч.
Неделя: От 11 до 19:00 ч.


За кетъринг, партита или резервации след 20:30 ч.: +359 899 958 590

Дайте своята оценка:

Съотношение между цена и качество
Интериор и атмосфера
Достъпност на мястото и паркинг
Сигнализирай за нередности
Веган ресторант Mix of Migs
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Съотношение между цена и качество
5,0
 
Интериор и атмосфера
5,0
 
Достъпност на мястото и паркинг
5,0