Веган изкушение във Варна

Информация за събитието
  • Начало: 21.05.2016 г. от: 13:00 ч.
  • Край: 21.05.2016 г. в: 17:00 ч.
  • Организатор: Домашно Сладкотворчество
  • Виж местоположението
  • Тип събитие: Платено
  • Регион: Варна
Изпрати запитване
Веган изкушение във Варна
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Запиши събитието
Добавено от:
Георги Жеков
223 прочитания
Храната е един от елементите, стоящ в основата на дълготрайното и крепко здраве, към което се стреми всеки един от нас. Освен, че може да бъде здравословна, тя също така може да бъде приготвена по един уникално вкусен начин, който да промени изцяло възгледите ви за света на храненето като цяло.

За да се убедите в последното, заповядайте на вкусна и здравословна веган трапеза и среща с автора на „Българските суперхрани“ Георги Жеков и създателката на „Домашно сладкотворчество“, Марияна Тодорова, които ще приготвят за вас някои от най-популярните и харесани вече от над 650 души в цяла България сладки и солени веган ястия.

Домакин на събитието е вег бистро и пекарна "Кухнята" с майстор-готвач Димо Ненов, който също ще предложи на гостите някои от най-вкусните си ястия. "Кухнята" е едно от малкото места в града, където можете да се порадвате на чудесно приготвена веган храна в приятна и уютна атмосфера. 

Очакват ви кулинарна демонстрация, споделяния и интересни изненади.

Блок масата ще включва над 15 сладки и солени ястия, на които да се насладите.

Дата: 21 май 2016 г. 13:00 часа. 

Вход- 15 лева
Деца до 7 години- безплатно
Деца от 7 до 12 години- 10 лева

Моля имайте предвид, че участието става с предварително закупуване на билети, които можете да си набавите директно от "Кухнята" или да преведете сумата чрез някоя от касите на Easy Pay в страната към следния клиентски номер- 7841386151. (основание за плащане „Веган изкушение във Варна“ и имената ви, като поясните, че става въпрос за превод по Микросметка)

П.С. Моля напишете двете си имена на гърба на билета, който сте закупили, за да участвате в томболата с награди, в която трима от вас ще спечелят книгата „Българските суперхрани“ с лично послание от автора.

Благодарим Ви! :)