В духовния свят е чест и голяма подготовка да се родиш именно в България (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

26.04.2017 г.
20472 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
Астросоциологията е хилядолетна наука. От както съществува астрологията, съществува и астросоциологията. В България тя е малко позната, а Методи Константинов е първият българин, който посяга към тази тема. 

Датата 24-и Април, Михаил Борисович Левин я дава за рожденна дата на българския етнос. Това е една много особенна гледна точка, която е свързана с картата на България, със съдбините на България....Това е астролог, който много е обичал България, но той не е направил хороскоп на държавата, а на нещо много по-трайно, много по-древно, това е хороскоп на етноса на България. Това всъщност са два народа, които са решили да се обединят и слеят и според Михаил Левин ние трябва да говорим не за държави, а за начална изходна точка, в която Хан Аспарух и т.нар. представители на 7-те славянски племена и 2-ма жреци в една интересна нощ - 24-и Април, те са решили да се обединят в името на едно бъдеще.

Но преди да настъпи тази среща и двата народа да се срещнат, в духовния свят много дълго време тази среща се е подготвяла. Един етнос, един народ - не случайно се появява на историческата сцена. Всеки си има своята мисия и тази мисия се ръководи винаги от едно висше духовно същество, което в нашата християнска езотерика наричаме Архангел. Всички знаем, че всеки човек си имал ангел, някои даже повече...а всеки народ си има по-висшето духовно същество - архангел. 

Какво е влиянието на планетите от Слънчевата система спрямо българския етнос, защо Сатурн е кармата на България, защо има много планети в "Близнаци", какво е "Via Bulgaria", каква е ролята и тълкуванието на Луната, вижте в цялото ВИДЕО по темата:

 
Източник: Портал12

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай