Учени получиха доказателства за съществуването на огромен подземен океан!

02.04.2016 г.
12516 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
Учени получиха доказателства за съществуването на огромен подземен океан под повърхността на нашата планета. Геохимици от Русия, Германия и Франция откриха древен океан под земната повърхност, Океанът се намира на дълбочина от между 410 и 660 км. и се смята, че е от Архайския период. Той е по-голям от размера на световните океани.

Учените са анализирали проби от втвърдени потоци лава, които са потвърдили затворена вода в структурата на кристалите на минералите. Това потвърждава предположенията за наличие на вода под повърхността на Земята.

Минералите, които учените са открили в Канада, представляват сплав от коматит и оливин. Анализ на образците, които почти не са се изменили с времето, е позволил на учените да изчислят резервите на вода под повърхността на Земята.

И по-рано учените са обявявали твърдения за съществуването на подземен океан, но новото проучване позволява да се изчисли неговият размер и да се декларира наличието на обширен подповърхностен воден източник. Най-вероятно той е възникнал в ранните етапи от развитието на планетата.

Все още учените отказват да коментират широко разпространената теория за Кухата земя. Развитието и започва още през XVII-и век, когато британския астроном Едмунд Халей, допуска, че Земята се състои от 4 концентрични сфери, и че вътрешната част на Земята също е населена с живи форми на живот. 

 

През 1926г Адмирал Ричард Бърд от войската на САЩ лети до Северния полюс, а през 1929г. прави полет до Южния полюс. В своите дневници от тези дни той пише как след продължително пътуване из ледената пустош някак изведнъж, без каквото и да било предупреждение или сигнал за такова пред него са се разкрили безкрайни полета със северни гори, в които той можел да види животни отдавна смятани за изчезнали да ходят съвсем необезпокоявани. Такива животни били примерно Мамутите. Смята се също така, че може би е видял и някои от тамошните градове, за които се споменава в теорията. През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята. Той предположил, че северния и южния полюс са само два от много отвори към вътрешната земя, той също така пише в дневниците си от онова време, че е видял вътрешното слънце.
              

Следвайки  тази теория, Хитлер искал да създаде раса от арийци, която да властва над света по подобие на древната Атлантида. Той бил дълбоко запленен от древни окултни техники, както и от теорията за вътрешната земя. Има теория според която в последните дни на Третия Райх, Хитлер и някои от най – близките му поддръжници успели да избягат незабелязано и да стигнат до Южния Полюс, където успели да открият отворите към вътрешната земя. Смята се, че се укриват там. Има една загадка вече доста години след Втората Световна Война, а именно как и къде над 2000 германски и италиански учени са успели да се укрият. 
Източник: Портал12

Свързани новини


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай