Свободна размяна на стоки и услуги започва утре във Варна

11.04.2016 г.
998 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
На пазара в ж.к. Чайка във Варна всеки втори и четвърти вторник от месеца ще се провежда безплатна размяна на стоки и услуги. Размяната е инициирана от Никола Куташки, който е организатор и на фермерския пазар във Варна.

„Стоките“ може да са хранителни и не хранителни. Може да донесете всичко, което няма да ползвате вече, за да го размените с нещо друго, което ще ви свърши работа. Можете да донесете всякава годна за консумация храна. Също така дребна техника, дрехи... всичко, за което се сетите. На по-обемистите неща които предлагате, може да донесете снимки и на място да ги покажете на хората. Всеки ще преценява какво, колко и с кого да разменя.

Всичко, което бъде донесено и не намери нов собственик, се прибира отново от този, който го е донесъл. На място ще има и тетрадка, в която всеки ще може да запише услугата, която иска да размени с някой друг.

„Щастието е пълно, когато е споделено. Заповядайте! Нека започнем заедно да сътворяваме Новата Земя – свят без пазари, където хората се занимават с това, което обичат и разменят творенията си, в каквато и форма да са се проявили. Така и милата ни планета ще си поеме дъх от консуматорския начин на живот, който я убива.“ – призовава организаторът Никола Куташки.
 
Източник: Портал12

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай