Световните производители на мобилни телефони с груба крачка към биороботизирането (ВИДЕО)

06.03.2016 г.
5551 прочитания
4 коментара
Добавена от:
Портал12
Световните производители на мобилни телефони започнаха първите си груби крачки към био-роботизирането на хората. С масирани рекламни кампании за стотици милиони долари, те заиграват фино със страховете, чувствата и дефицитите в мисленето на хората. 

Технологичните нововъедения свързани пряко с функционирането на мозъка и психомоторните функции, вече се предлагат като масовка на широката публика. Очертават се времена, според които човечеството ще се раздели на два основни типа: едните ще стават дясно-кълбести хора, които са емоционални психопати и не мислят; другите - ляво-кълбести - хора, които са дигитално настроени, но не чувстват. 

виртуална реалност

И противно на хода на хилядолетната еволюция, която събира чувството с интелекта, модерните глобални технологични корпорации днес се опитват да насочат човечеството към дигитално зависимите хора, които нямат чувства и които са лишени от индивидуалности и способността да живеят осъзнато чрез своите избори.


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ХОРАТА В БИОРОБОТИ:

 
Източник: Портал 12

Коментари: 4
 • така е
  14.03.2016 г., 10:43 ч.
  1     0

  виртуалната реалност ще ни изведе на ново равнище на затъпяване и изолиране от нормалната реалност. вече виждам как ще има хора които с дни и месеци няма да излизат от виртуалното... скъпо човечество, честит ти нов и най-брутален досега вид зомбиране.

 • Влади
  08.03.2016 г., 15:39 ч.
  1     0

  Абе вече правят супер крийпи роботи. Да вземат да се поспрат малко с тия глупости - милиарди и трилиони долари, които могат да се впрегнат за зелени технологии и преминаване на света към по-устойчиви модели на съществуване

 • Максим Янчев
  08.03.2016 г., 14:00 ч.
  2     0

  Всичко в комерсиалния свят е игра на психология, за да може да се влезе под кожата на немислещите индивиди и да им се внушат някакви измислени нужди, които те задоволяват с цената на всичко, но така се убиват бавно.

 • Богдан Маринов
  07.03.2016 г., 09:57 ч.
  3     0

  Ще има Видов ден за всички. Добре, че в България сме поизостанали, защото на запад и в Америка, Боже Господи - хората вече тотално са почнали да се зомбират. Там е страшно!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай