Студио YOGA LIFE

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: Велико Търново
  • Адрес: Велико Търново, кв. Картала, ул. “Васил Петлешков” 36
  • Телефон: 088 401 5959
  • Сайт: yogalife.bg/
  • Facebook: goo.gl/osVgDC
Изпрати запитване
Студио YOGA LIFE
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
372 прочитания
Здравейте! Казвам се Снежана Боянова и се занимавам с йога от 6 години.

В началото на 2015 г. изкарах курс за йога учители в Панмана Ашрам, Керала, Индия, и имам международно призната диплома, издадена от горния институт. Носител съм на бронзов медал от 19 Държавно първенство по йога, 2014г.

* * *
В практиката си се старая да създам атмосфера, подходяща за хора, които практикуват йога на всички нива, в която всеки да развие усещане за собственото си тяло и да се наслади на изживяването на йога. Преминаването от поза в поза е плавно, като движенията се изпълняват в синхрон с дишането, което държи ума фокусиран, дисциплинира го и в края на практиката остава усещането за откъсване от ежедневието, освобождаване от грижите и ново начало.

С всяка седмица човек ще навлиза все по-дълбоко в усещането на йога, ще развива своята увереност, гъвкавост, сила и баланс, както във физическото тяло, така и в отношението си към света.

Информация
ПРАКТИКИТЕ ПО ЙОГА ВКЛЮЧВАТ:
Начална релаксация. Тя освобождава ума от мислите и тревогите на ежедневието, успокоява и отпуска тялото, за да го подготви за изпълнението на физическите пози (асани).

Серия от асани, които разтягат мускулите и сухожилията, раздвижват и смазват ставите, тонизират мускулатурата, изправят и огъвкавяват гръбнака, подобряват кръвообращението и стимулират изчистването на организма, масажират вътрешните органи и като цяло ревитализират тялото и успокояват ума. Асаните са добре обяснени и демонстрирани.

Дихателни техники, които насищат тялото с кислород, спомагат за изчистване на токсините от кръвта и успокояват и балансират ума.

Заключителна релаксация с визуализации. Спомага за физическо отпускане на тялото след практиката. Визуализацията е един от най-мощните методи за преобразуване на нашата действителност чрез създаването на мисловни модели, които се залагат в подсъсзнанието.

* * *
Студио „YOGA LIFE” разполага с топла и слънчева зала и съблекалня. Ще ви предоставим всичко необходимо за едно занимание по йога – качествени и удобни постелки, одеяла и приятна обстановка. Не е нужно да разполагате със специално облекло. Просто си осигурете удобен спортен екип, в който да се чувствате комфортно!

“Здравето не е отсъствие на болест. То е динамичен израз на това доколко си способен да се радваш на живота и да обичаш.”
Шри Шри Рави Шанкар

Цени
Еднократно посещение – 6 лв. за възрастен, 5 лв за ученици
Месечна карта (8 посещения) – 40 лв.
Месечна карта (12 посещения) – 60 лв
Индивидуален урок – 25 лв.
 
График
Понеделник 18,30 – 20,00
Tuesday 16,00 – 17,30 Instruction in English
Сряда 8,30 – 10,00
Сряда 18,30 – 20,00

„Не се страхувайте от раните по душата си. Защото раната е мястото, през което Светлината влиза в теб”
Руми

 

Дайте своята оценка:

Качество на предлаганите услуги
Ценова достъпност
Местоположение
Пълнота на тематиките
Обзавеждане и среда
Оригиналност на подхода
Сигнализирай за нередности
Студио YOGA LIFE
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на предлаганите услуги
5,0
 
Ценова достъпност
5,0
 
Местоположение
5,0
 
Пълнота на тематиките
5,0
 
Обзавеждане и среда
5,0
 
Оригиналност на подхода
5,0