Стойчо Керев и Христо Нанев за регресията в минал живот (ЕПИЗОД 9 - Новото познание)

07.05.2016 г.
3535 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Портал 12 продължава партньорството си с предаването Новото Познание, и днес ви представяме епизод 9, в който водещия Стойчо Керев разговаря с Христо Нанев за регресиите в минали животи.

Вижте видео за българските феномени - Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Преподобна Стойна, Ванга и връзката им с Петър Дънов, както и кой се е преродил днес в проф.Дамян Попхристов.

Вселенската духовна архитектура е невъобразима за милиони хора по света. Пътуването във времето е малка част от едно забравено умение на нашето съзнание. Днес срещите в астрала и разказите на автори, които пътуват до невъобръзими места са вдъхновили написването на не един бестселър.

ВИЖТЕ ЕПИЗОД 9 от НОВОТО ПОЗНАНИЕ, с водещ СТОЙЧО КЕРЕВ:

Христо Нанев
Източник: Портал12

Коментари: 2
 • Вълев
  19.05.2016 г., 17:29 ч.
  1     0

  Мисля, че регресията освен да помага за преодоляване на различни неща у човека, може и да пречи в известна степен. Това захласване по минали животи и как да правим нещата в бъдеще, може да откъсне индивида от тук и сега, като го остави да се носи по течението в един измислен свят от негови собствени интерпретации, мечти, илюзии и прочие. Надявам се да греша. Да отбележа за протокола - лично аз нъм се подлагал, това са просто разсъждения

 • Ния Ангелова
  09.05.2016 г., 12:20 ч.
  1     0

  Много интересно!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай