Скритата сила на ансамбъла - Розетата от Плиска! (ВИДЕО)

30.05.2016 г.
13653 прочитания
3 коментара
Добавена от:
Портал12
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели два златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София - първия със съчетанието на пет ленти, а втория с бухалки и обръчи.

Докато играеха за първия медал, момичетата носеха на гърдите си розетата от Плиска, избродирана на красивите трика. Символи от розетата се забелязаха и по вътрешната страна на левия ръкав от трикото.

Богомилите следват и прилагат т.нар. 7 принципи на Хермес, а розетата от Плиска е със седем лъча и е един от инструментите, чрез които богомилите прилагат тези принципи. Древните учени казват, че тези 7 принципи са всъщност 7 вибрации.

Всяка материя излъчва вибрации и човешкият организъм взаимодейства с всички други вибрации около него. Поради това той има възможност чрез насочване на мисълта и действието на определени формули, да въздейства върху околния свят. По този начин човекът може да променя света, в който живее. Така и българите от древни времена са имали много ясна и точна представа за околния свят. Те са можели да предизвикват определени събития и да прогнозират кога е най-точният момент за успешна битка.

Доказателство за силата на розетата и този феноменален успех на нашите гимнастички, които несъмнено са положили много труд, но този митичен знак няма как да не е повлиял на тяхната вътрешна енергия и увереност, когато са се “хвърлили в тази битка”! 
Източник: Портал12

Коментари: 3
 • Tatiana Blagoeva
  01.06.2016 г., 08:02 ч.
  2     0

  пише се ансамбЪл, за Бога!

 • Dimitrinka Yordanova
  31.05.2016 г., 10:15 ч.
  5     0

  "Истинските неща са невидими за очите..." Малкият Принц

 • Dimitrinka Yordanova
  31.05.2016 г., 10:12 ч.
  8     0

  Дойде време да обърнем очите на сърцето си към силата в нас.Най-вероятно розетата от Плиска ще се окаже забравения код на българина. И само когато я носите близо до себе си ще я усетите - силата наречена Оренда.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай