Силвина Белопочйева: Преодолявайки страха, изчистваме физическото тяло (ВИДЕО)

19.09.2016 г.
5527 прочитания
4 коментара
Добавена от:
Силвина Бел
Възможно ли е да имаме диамантено здраве в средата, която живеем, взаимодействайки с толкова много различни хора и енергии? Как ни влияе полето на другите хора – има ли проявление на физическо ниво? Кое ни задържа в старото съзнание на страховете и предрасъдъците и как да го преодолеем? Как идваме на Земята, по избор или по принципа на подобието попадаме при нашите родители?

Какво са болестите – програми с нискочестотни вибрации, които остават като отпечатък във финните тела и се прехвърлят от живот в живот. Тази вибрация, нашите пороци и страхове привличат или дори материализират същности или патогени, които живеят в ниската вибрация на страха. Например, ако в преден живот сме преживели страх,  тази вибрация остава като програма, като неотработена карма, докато не я изчистим. Работейки със страха и преодолявайки го, се изчиства и физическото тяло... Но как на практика да стане това?

За висока интоксикация и замърсеност на организма, която е вследствие на много фактори, на първо място при наличие на паразити, може да се съди по ред симптоми – подуване, отоци, артрит на ръцете и краката, гъбички по ноктите, пигментация по кожата, сърцебиене, главоболие, замаяност, разсеяност. Как да се справим с токсините, които са основната причина за рака и другите тежки диагнози вижте тук:

ВИДЕО ЛЕКЦИЯ:
Силвина Белопойчева
Източник: Силвина Белопойчева

Коментари: 4
 • СРАМ МЕ Е И ОТ ТЕБ
  19.09.2016 г., 11:42 ч.
  3     0

  УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ ЗА ВСИЧКИ ЛЕЧИТЕЛИ  

  "Аз имам доверие в човека, в чийто дом съм влязъл! И вие трябва да имате вяра в хората. Ако дъщерята на домакина е болна, ще туря ръката си на главата ѝ и ще я излекувам. Баща ѝ ще ми каже: „Сега ще заколя една кокошка, ще я сготвим и ще се нахраним добре“. – „Нали си вегетарианец, как ще ядеш кокошка?“ – Предпочитам да ям кокошка, отколкото да взимам пари. Има вегетарианци, които не ядат месо, а взимат пари от хората. Те са смешни със своите идеи. Ще говорят за вегетарианство!"

 • ЧАСТ 3
  19.09.2016 г., 11:42 ч.
  3     0

  Тук ще се събере многохиляден народ. Милинкаджии ще носят закуски, бозаджии, ще се построят палатки за скара, за кебапи и пържоли, закусвални, пивници; ще има музиканти, циркове, борци, търговци и всевъзможни зрелища. Това ще бъде един истински ориенталски панаир. И аз ще продължавам да лекувам. Излекуваните ще бъдат на възраст 35 – 40 – 45 години. Като ги излекувам, ще кажат: "Ние живяхме 50 години, но животът измина много бързо; колко ни остава да живеем още? Да живеем още 10 – 20 – 30 години, но те ще изминат като утре. Колко е кратък животът." И ще кажат: "Дайте сега да ядем, да пием, да се веселим, да се удоволстваме, да се наситим, защото утре ще умрем. Трябва да се наживеем." И ще се впуснат наново настървени страстно в разни оргии. А неизлечимите болести са именно от такъв разпуснат живот. Като ги излекувам, те наново с по-голяма стръв и сила ще се впуснат в такъв живот и наново от този разгулен живот тези болести ще се явят и ще ги завлекат в гроба.  

   

  Тогава питам: Има ли полза от жертвата, която бих направил?  

   

  ОТ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ

 • ЧАСТ 2 УЧИТЕЛЯ ви
  19.09.2016 г., 11:40 ч.
  2     0

  Представете си, че застана над София, там, където се пресичат пътищата за Лондон, Париж, Цариград, Берлин, Петроград, Москва, Рим. На този кръстопът започна да лекувам. Моята слава ще се пренесе по етера по всички краища на света. Тези пътища ще се задръстят от коли, превозващи болни. От всяка държава ще изпратят лекарски групи, които ще преглеждат болните, ще установяват диагнозата – на каква степен на развитие е болестта, от кога боледува, при какви условия е живял, какво е работил, на каква възраст е, името и где е живял, с какво се е хранил – всичко това се протоколира. Тогава ще го излекувам. Наново ще дойдат да го прегледат и да установят, какви органически повреди са настъпили и това ще запишат. Ще дойдат журналисти от всяка държава, ще опишат всичко това, което става, и ще информират своя народ: болни, придружаващи болните, водачи на колите, лекари, журналисти, любители, любопитни, любознателни. Ще идат и тези, които съм излекувал, да носят подаръци от благодарност.

 • СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБ И ОТ ТЕБ И ОТ ТЕБ
  19.09.2016 г., 11:40 ч.
  3     0

  УЧИТЕЛЯ ви  

  "Някой път тялото е по-здраво, отколкото трябва. Нас не ни трябва здраве. Нас ни трябва тяло добре организирано. Добре организираното тяло, добре отговаря на мислите. Организираното тяло отговаря на чувствата и организираното тяло отговаря на своите вътрешни подбуждения."  

   

  Аз мога мъртви да възкресявам. В моя власт е това. Аз мога да лекувам всички болести, и неизлечими, власт имам. В моя власт е това. Но каква полза?  

   

  Представете си едно прасенце, така оваляно в калта, само очичките му блестят и го издават, че е животинче и го отделят от околната среда. Аз вземам едно корито, топла вода, сапун. Вземам това прасенце и го измивам така, че кожата му да побелее и козината му да стане сребристо бяла, и то стане чудно хубаво, красиво, мило. Но като го пусна, къде мислите, ще иде? – Ще отиде в най-нечистата локва и там ще се оваля, ще стане неузнаваемо. Питам, има ли смисъл този труд, който съм положил?"

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай